Revista Design
Revista Design
Pullë

Carimbo

Pullë Një pullë për të identifikuar pronarin e saj dhe punën e tij dhe për ta marrë kudo. Në fillim, qëllimi ishte të gjesh një mënyrë për t'iu afruar botës offline. Diçka si një kartëvizitë, vetëm klasore, më e lirë dhe miqësore me mjedisin. Pra, një pullë (karimbo) ishte zgjedhja. Një nënshkrim. Pjesa e saj e brendshme paraqet procesin krijues konfuz dhe të bukur të Igor, ndërsa korniza e rrumbullakët e mbështjell atë në rrjedhshmëri dhe i jep asaj qëllim. Këto të dy ndërthurura ndërtojnë një strukturë me të cilën bojë mund të rrjedhë, duke siguruar mbështetjen e përsosur për markën e tij personale. Më në fund, Minion Pro shkruan me mirësi informacionin e kontaktit.

Emri i Projektit : Carimbo, Emri i stilistëve : Igor Pinheiro, Emri i klientit : Igor Pinheiro.

Carimbo Pullë

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.