Revista Design
Revista Design
Ilustrimi

Anubis The Judge

Ilustrimi 'Anubis Gjykatësi'; përmes një analize të dizajnit, është e qartë që projektuesi u përqëndrua në tiparet parësore të Anubis si një simbol ikonë i një epoke antike dhe të spikatur. Ai shtoi një titull 'Gjykatësi' ndoshta për të portretizuar më shumë fuqinë ose forcën që mban personazhi në modelin e tij. Shtë e qartë, projektuesi shtoi thellësi dhe vëmendje të detajuar në simbolet gjeometrike që ai përdori gjatë gjithë projektimit. Ai përfshiu një shokues të mbështjellë rreth qafës së personazhit, i cili ishte gjithashtu i rëndë në cilësi.

Emri i Projektit : Anubis The Judge, Emri i stilistëve : Najeeb Omar, Emri i klientit : Leopard Arts.

Anubis The Judge Ilustrimi

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.