Revista Design
Revista Design
Depoja E Çajit

Redo

Depoja E Çajit Koncepti i projektit prish funksionin e vetëm të depove tradicionale dhe krijon një skenë të re në përputhje me mënyrën e jetesës përmes mënyrës së zonës së përzier. Duke ngulitur një pamje sjelljeje të jetës moderne urbane (bibliotekat, galeritë, sallat e ekspozitave, çajin dhe qendrat e provokimit të pijeve), ajo shndërron një mikro hapësirë të vetme në një "zonë të hapur urbane" në një shkallë "më të madhe". Projekti përpiqet të ndërthurë ftesat private dhe përvojën makro-estetike të institucioneve publike.

Emri i Projektit : Redo, Emri i stilistëve : Hongrui Luan / SIGNdeSIGN, Emri i klientit : SIGNdeSIGN.

Redo Depoja E Çajit

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.