Revista Design
Revista Design
Dizajni I Instalimit Të Artit

Kasane no Irome - Piling up Colors

Dizajni I Instalimit Të Artit Një dizajn instalimi i Dance japoneze. Japonezët kanë qenë duke grumbulluar ngjyrat nga kohërat e lashta për të shprehur gjëra të shenjta. Gjithashtu, mbledhja e letrës me silueta katrore është përdorur si një gjë që përfaqëson thellësinë e shenjtë. Nakamura Kazunobu projektoi një hapësirë që ndryshon atmosferën duke ndryshuar në ngjyra të ndryshme me një katror të tillë "të grumbulluar" si motiv. Panelet që fluturojnë në ajër në qendër të vallëzuesve, mbulojnë qiellin mbi hapësirën skenike dhe përshkruajnë pamjen e dritës që kalon nëpër hapësirën që nuk mund të shihet pa panelet.

Emri i Projektit : Kasane no Irome - Piling up Colors, Emri i stilistëve : Nakamura Kazunobu, Emri i klientit : EGIKU JAPANESE-DANCE PRODUCTS.

Kasane no Irome - Piling up Colors Dizajni I Instalimit Të Artit

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.