Revista Design
Revista Design
Vila

Islamic

Vila Ajo që ishte unike në lidhje me këtë projekt është ruajtja e kulturës dhe traditave të këtij qyteti antik, Bashkimi i projektit me mjedisin përreth dhe nxjerrja në pah e identitetit të kulturës. Projekti është i vendosur në një rajon me klimë me temperaturë të lartë, kështu që kam përdorur materiale të përshtatshme për këtë klimë.

Emri i Projektit : Islamic, Emri i stilistëve : AHMED SAMY ELMESALLAMY, Emri i klientit : AHMED ELMESALLAMY.

Islamic Vila

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.