Revista Design
Revista Design
Aplikacioni

Ttmm-s for Fitbit Versa

Aplikacioni Ttmm-s për aplikacionin Fitbit Versa ofron koleksionin e fytyrave të orës, të pajisura me tiparin e motit, në një plan abonimi mujor. Aplikacioni paraqet fytyra të orës në katër kategori: Analogët, Digitalet, Abstrakti dhe Një herë. Aplikacioni ka një pamje të qartë të një modeli të fytyrës me një orë të vetme, së bashku me të gjitha informacionet e nevojshme se si të funksiononi një fytyrë e caktuar në orë. Fytyrat e sahatit kanë dy pamje shtesë: gjendjen e motit dhe pamjen e cilësisë së ajrit dhe alarmet e veçanta të motit. Alertet lejojnë që të përgatiten për kushte të motit të paparashikuar që vijnë nga ndryshimi i klimës në planetin tonë.

Emri i Projektit : Ttmm-s for Fitbit Versa, Emri i stilistëve : Albert Salamon, Emri i klientit : TTMM Sp. z o.o..

Ttmm-s for Fitbit Versa Aplikacioni

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.