Revista Design
Revista Design
Restorant

TER

Restorant TER është një koncept restoranti që u zhvillua pas katastrofës pyjore Art Sella në Malga Costa, Itali. Fatkeqësia shtroi pyetjen - Si duket një hapësirë "e qëndrueshme"? Fiziologjikisht dhe fizikisht. Si mund të rikthehet në jetë një hapësirë pasi të provoni një fatkeqësi? Restoranti përzihet në rrethinat e tij duke vepruar si një shkëmb tjetër në peizazh. Diferencohet nga tymi që lind nga qendra e tij, gjë që krijon një ndjenjë joshjeje dhe intrigash. Shtë një pamje që tërheq njerëzit drejt qendrës - rivendosja e thelbit thelbësor të Art Sella.

Emri i Projektit : TER, Emri i stilistëve : Coral Mesika, Emri i klientit : COCO Atelier.

TER Restorant

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.