Revista Design
Revista Design
Kapela E Dasmave

Cloud of Luster

Kapela E Dasmave Reja e shkëlqimit është një kishëz martese e vendosur brenda një sallë ceremonie martese në qytetin Himeji, Japoni. Dizajni përpiqet të përkthejë frymën moderne të ceremonisë së dasmës në hapësirën fizike. Kapela është e gjitha e bardhë, një formë re e mbështjellë pothuajse tërësisht në gotë të lakuar duke e hapur atë në kopshtin përreth dhe pellgun ujor. Kolonat janë mbivendosur në kapital hiperbolik si kokat që i lidhin pa probleme ato në tavanin minimalist. Vrima e kapelës në anën e pellgut është një kthesë hiperbolike që lejon që e gjithë struktura të duket sikur lundron mbi ujë dhe nxjerr në pah butësinë e saj.

Emri i Projektit : Cloud of Luster, Emri i stilistëve : Tetsuya Matsumoto, Emri i klientit : 117 Group.

Cloud of Luster Kapela E Dasmave

Ky dizajn i jashtëzakonshëm është një fitues i çmimit të dizajnit platin në konkursin e dizajnit të lodrave, lojërave dhe produkteve hobi. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e dizajnuesve fitues të çmimeve të platinit për të zbuluar shumë lodra të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, lojëra dhe hobi të projektimit të produkteve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.