Revista Design
Revista Design
Ekspozita Dhe Hapësira E Bisedimeve

All Love in Town Sales Center

Ekspozita Dhe Hapësira E Bisedimeve Hapësira tregtare gjithashtu mund të jetë zonë e veprimtarisë së orientuar nga biznesi plot art dhe estetikë aq sa një teatër dhe muze. Pak nga projektuesit kurrë nuk kanë menduar që kombinimi intensiv i njerëzve dhe rrethinës bëhet aq thelbësor sesa kurrë që prisnim. Ne krijuam një hapësirë të brendshme e cila goditi një akord me njerëzit ndërsa hynte në të duke shfrytëzuar sa më shumë materialet me çmime të ulëta - llamba të lehta, Ping Pong dhe topa dekorimi të Krishtlindjeve. Ajo nxori një legjendë të shitjes së pasurive të përfundimit të detyrave të shitjes në tre muaj në atë kohë në të gjithë industrinë për shkak të dizajnit dallues.

Kinema

Wuhan Pixel Box Cinema

Kinema "Pixel" është elementi themelor i imazheve, stilisti eksploron marrëdhëniet e lëvizjes dhe pixel për t'u bërë tema e këtij dizajni. “Pixel” është aplikuar në fusha të ndryshme të kinemasë. Salla e madhe e arkave të kutive përmban një zarf të jashtëzakonshëm të lakuar të formuar nga mbi 6000 copë panele çeliku inox. Muri i shfaqjes së funksionit është zbukuruar me një sasi të madhe shiritash katrorë të zgjatur nga muri po paraqesin emrin magjepsës të kinemasë. Brenda këtij kinemaje, të gjithë do të shijonin atmosferën e shkëlqyer të botës dixhitale të gjeneruar nga kohezioni i të gjithë elementëve “Pixel”.

Zyra

White Paper

Zyra Brendësia në formë kanavacë materializon një hapësirë për kontributin krijues të stilistëve dhe krijon mundësi për një ekspozitë të shumtë të procesit të projektimit. Ndërsa çdo projekt përparon, muret dhe tabelat janë të mbuluara me hulumtime, skica të projektimit dhe prezantime, duke regjistruar evolucionin e çdo dizajni dhe duke u bërë ditari i projektuesve. Dyshet e bardha dhe dera prej bronzi, të cilat janë të punuara në mënyrë unike dhe të guximshme për përdorim të fuqishëm të përditshëm, mbledhin gjurmët dhe gjurmët e gishtërinjve nga stafi dhe klientët, duke dëshmuar rritjen e kompanisë.

Kafeja

Aix Arome Cafe

Kafeja Kafeja është aty ku vizitorët ndiejnë bashkëjetesën me oqeanet. Struktura e madhe në formë veze të vendosur në mes të hapësirës po funksionon njëkohësisht si arkëtari dhe furnizimi me kafe. Pamja ikonike e kabinë është frymëzuar nga fasule kafe e errët dhe e shurdhër. Dy hapje të mëdha në pjesën e përparme të të dy anëve të "fasules së madhe" shërbejnë si burim i mirë i ventilimit dhe dritës natyrore. Kafeja siguroi tryezë të gjatë si një mori oktapodesh dhe flluskash krejt. Llambadarët në dukje të varur në mënyrë rastësore ngjajnë nga pamja e peshqve në sipërfaqen e ujit, rrjedhat me shkëlqim thithin rrezet e diellit komod nga qielli i gjerë i bardhë.

Ekspozita E Rrugës

Boom

Ekspozita E Rrugës Ky është një projekt i projektimit të ekspozitës për rrugicën e një marke të modës në Kinë. Tema e kësaj shfaqje rrugore nxjerr në pah potencialin e të rinjve për të stilizuar imazhin e tyre, dhe simbolizon zhurmën shpërthyese që kjo rrugë e hapur e bërë në publik. Forma Zigzag u përdor si elementi kryesor vizual, por me konfigurime të ndryshme kur aplikohej në kabinat në qytete të ndryshme. Struktura e kabinave të ekspozitës ishin të gjitha "pjesë-pjesë" të parafabrikuara në fabrikë dhe të instaluara në vend. Disa pjesë mund të ripërdoren ose rikonfigurohen për të formuar një model të ri të kabinës për ndalimin tjetër të rrugës.

Zyra E Shitjeve

Chongqing Mountain and City Sales Office

Zyra E Shitjeve "Mountain" është tema kryesore e kësaj zyre shitjeje, e cila është frymëzuar nga sfondi gjeografik i Chongqing. Modeli i mermereve gri në dysheme po formohet në formë trekëndore; dhe ka shumë kënde dhe kënde të çuditshme dhe të mprehta në muret e tipareve dhe sportelet e pritjeve në formë të parregullt, për të demonstruar konceptin e "malit". Përveç kësaj, shkallët që lidhin dyshemetë janë të dizajnuara të jenë një kalim nëpër shpellë. Ndërkohë, dritat LED varen nga tavani, duke imituar skenën e shiut në luginë dhe duke paraqitur ndjenjën natyrore, për të zbutur të gjithë përshtypjen.