Revista Design
Revista Design
Sallë Ekspozite

CHAMELEON

Sallë Ekspozite Tema e sallë pritjeje është teknologjia e cila shërben vendet e ekspozitës. Linjat Teknologjike në tavan dhe mure, të dizajnuara si shprehje të teknologjisë së këpucëve që shfaqin në të gjitha sallë ekspozite, import dhe prodhim në fabrikën e cila është përkrah ndërtesës.Pajisje dhe mure, të cilat projektuan me forme falas, gjersa mblidhen ne menyre ideale, perdorni teknologjine CAD-CAM.Barrisol qe prodhon ne France, mobilje mdf llak qe prodhojne ne anen evropiane te Stambollit, sisteme RGB Led te cilat prodhojne ne anen e Azise se Stambollit, pa matje dhe prova ne tavanin e pezulluar .

Shtëpia E Banimit

Monochromatic Space

Shtëpia E Banimit Hapësira Monokromatike është një shtëpi për familjen dhe projekti kishte të bënte me transformimin e hapësirës së jetesës në të gjithë nivelin e tokës për të përfshirë nevojat specifike të pronarëve të saj të rinj. Duhet të jetë miqësor për të moshuarit; të ketë një dizajn bashkëkohor të brendshëm; zona të bollshme të depozitimit; dhe dizajni duhet të përfshijë për të ripërdorur mobiljet e vjetra. Summerhaus D'zign ishte angazhuar si konsulentët e dizajnit të brendshëm duke krijuar një hapësirë funksionale për jetën e përditshme.

Dyqani I Rrobave Të Fëmijëve

PomPom

Dyqani I Rrobave Të Fëmijëve Perceptimi i pjesëve dhe i tërë kontribuon në një gjeometri, lehtësisht të identifikueshme duke i dhënë theks të produkteve për t'u shitur. Vështirësitë u rritën në aktin krijues nga një rreze e madhe që copëtoi hapësirën, tashmë me dimensione të vogla. Mundësia për të përfshirë tavanin, duke pasur masat referuese të dritares së dyqanit, rrezes dhe pjesën e pasme të dyqanit, ishte fillimi i shortit për pjesën tjetër të programit; qarkullimi, ekspozita, sporteli i shërbimit, dollapi dhe ruajtja. Ngjyra neutrale mbizotëron hapësirën, e pikturuar nga ngjyrat e forta që shënojnë dhe organizojnë hapësirën.

Salla E Ekspozitës Luksoze

Scotts Tower

Salla E Ekspozitës Luksoze Kulla e Scotts është një zhvillim kryesor rezidencial në zemër të Singaporit, i krijuar për të përmbushur kërkesën për rezidenca shumë të lidhura, shumë funksionale në lokalet urbane nga një numër në rritje i sipërmarrësve nga shtëpia dhe profesionistë të rinj. Për të manifestuar vizionin që arkitekti - Ben van Berkel i UNStudio - kishte një 'qytet vertikal' me zona të dallueshme që normalisht do të shpërndaheshin horizontale nëpër një bllok të qytetit, ne propozuam të krijonim “hapësira brenda një hapësire”, ku hapësirat mund të shndërrohen si të thirrura nga situata të ndryshme.

Kopshti I Shtëpisë

Oasis

Kopshti I Shtëpisë Kopsht përreth vilës historike në qendër të qytetit. Komplot i gjatë dhe i ngushtë me dallime në lartësi prej 7m. Zona ishte e ndarë në 3 nivele. Kopshti më i ulët i përparme kombinon kërkesat e konservatorit dhe kopshtit modern. Niveli i dytë: Kopsht argëtimi me dy bela - në çatinë e një pishine nëntokësore dhe garazh. Niveli i tretë: Kopsht për fëmijë Woodland. Projekti synonte të largonte vëmendjen nga zhurma e qytetit dhe të kthehej drejt natyrës. Kjo është arsyeja pse kopshti ka disa tipare interesante të ujit si shkallët e ujit dhe murin e ujit.

Dyqani

Munige

Dyqani Nga pjesa e jashtme dhe e brendshme në të gjithë ndërtesën është plot me materiale të ngjashme me beton, të plotësuara me ngjyra të zeza, të bardha dhe disa ngjyra druri, së bashku duke krijuar një ton të freskët. Shkallët në qendër të hapësirës bëhen rol kryesor, një shumëllojshmëri e formave të palosura në kënd janë njësoj si një kon mbështetur tërë katin e dytë, dhe bashkohuni me një platformë të shtrirë në katin e parë. Hapësira është si një pjesë plotësisht.