Revista Design
Revista Design
Mbrojtësi I Ekranit Të Lojërave Celulare

Game Shield

Mbrojtësi I Ekranit Të Lojërave Celulare Mburoja e Lojës së Monifilm është një Mbrojtës i Ekranit me Xham të Temperuar 9H i krijuar për ERA të Pajisjeve Mobile 5G. Është optimizuar për shikim intensiv dhe të zgjatur të ekranit me një butësi ultra ekrani me vrazhdësi vetëm 0,08 mikrometra, që përdoruesi të rrëshqasë dhe të prekë me shpejtësi dhe saktësi optimale, duke e bërë atë ideal për lojëra celulare dhe argëtim. Ai siguron gjithashtu një qartësi të ekranit të transmetencës 92,5 për qind me Zero Red Sparkling dhe veçori të tjera të mbrojtjes së syve si Drita Anti Blu dhe Anti-Shkëlqim për rehati shikimi për një kohë të gjatë. Game Shield mund të bëhet si për telefonat Apple iPhone ashtu edhe për telefonat Android.

Medaljet E Vrapuesit

Riga marathon 2020

Medaljet E Vrapuesit Medalja e 30-vjetorit të Kursit Ndërkombëtar të Maratonës në Rigë ka një formë simbolike që lidh dy urat. Imazhi pafundësisht i vazhdueshëm i përfaqësuar nga sipërfaqja e lakuar 3D është projektuar në pesë madhësi sipas kilometrazhit të medaljes, si maratonë e plotë dhe gjysmë maratonë. Përfundimi është prej bronzi mat, dhe në pjesën e pasme të medaljes është gdhendur emri i turneut dhe kilometrazhi. Shiriti është i përbërë nga ngjyrat e qytetit të Rigës, me gradacione dhe modele tradicionale letoneze në modele bashkëkohore.

Programi I Ngjarjeve Të Projektimit

Russian Design Pavilion

Programi I Ngjarjeve Të Projektimit ekspozita, konkurse projektimesh, seminare, projekte këshillimi arsimore dhe botime që synojnë promovimin e stilistëve dhe markave ruse jashtë vendit. Aktivitetet tona stimulojnë disenjatorët që flasin rusisht të përsosin njohuritë dhe aftësitë e tyre përmes projekteve ndërkombëtare dhe t'i ndihmojnë ata të kuptojnë rolin e tyre në komunitetin e dizajnit, si të promovojnë dhe t'i bëjnë produktet e tyre konkurruese dhe të krijojnë risi të vërteta.

Mjet Arsimor Dhe Trajnues

Corporate Mandala

Mjet Arsimor Dhe Trajnues Mandala e korporatave është një mjet krejt i ri arsimor dhe trajnues. Shtë një integrim inovativ dhe unik i parimit të lashtë të mandalës dhe identitetit të korporatës i krijuar për të rritur punën në grup dhe performancën e përgjithshme të biznesit. Për më tepër është një element i ri i identitetit korporativ të kompanisë. Mandala e korporatave është një aktivitet grupor për ekip ose aktivitet individual për menaxher. Isshtë krijuar posaçërisht për një kompani të veçantë dhe është e ngjyrosur nga ekipi ose nga një individ në mënyrë të lirë dhe intuitive, ku të gjithë mund të zgjedhin ndonjë ngjyrë ose fushë.

Detektori Portabël I Defektit Tejzanor

Prisma

Detektori Portabël I Defektit Tejzanor Prisma është projektuar për testimin e materialeve jo invazive në mjediset më ekstreme. Isshtë detektori i parë që përfshin imazhe të përparuara në kohë reale dhe skanim 3D, duke e bërë interpretimin e të metave shumë më të lehtë, duke zvogëluar kohën e teknikut në vend. Me një mbyllje praktikisht të pathyeshme dhe mënyra unike inspektimi të shumta, Prisma mund të mbulojë të gjitha aplikimet e testimit, nga tubacionet e naftës deri tek përbërësit e hapësirës ajrore. Shtë detektori i parë me regjistrimin e të dhënave integrale dhe gjenerimin automatik të raporteve PDF. Lidhja pa tel dhe Ethernet lejojnë që njësia të përmirësohet ose diagnostikohet lehtësisht.

Sistemi Laboratorik I Pastrimit Të Ujit

Purelab Chorus

Sistemi Laboratorik I Pastrimit Të Ujit Purelab Chorus është sistemi i parë modular për pastrimin e ujit i krijuar për t'iu përshtatur nevojave dhe hapësirës individuale laboratorike. Ajo jep të gjitha shkallët e ujit të pastruar, duke siguruar një zgjidhje të shkallëzuar, fleksibël, të përshtatur. Elementet modulare mund të shpërndahen në të gjithë laboratorin ose të lidhen me njëri-tjetrin në një format unik kullash, duke minimizuar gjurmët e sistemit. Kontrollet haptike ofrojnë nivele shumë të kontrollueshme të rrjedhës së shpërndarjes, ndërsa një dritë dritë tregon statusin e Chorus. Teknologjia e re e bën Chorus sistemin më të përparuar në dispozicion, duke zvogëluar ndikimin në mjedis dhe kostot e drejtimit.