Revista Design
Revista Design
Hotel

Yu Zuo

Hotel Ky hotel ndodhet brenda mureve të tempullit Dai, në fund të malit Tai. Qëllimi i projektuesve ishte që të transformojnë dizajnin e hotelt për t'u ofruar mysafirëve një akomodim të qetë dhe të rehatshëm, dhe në të njëjtën kohë, të lejoni mysafirët të përjetojnë historinë dhe kulturën unike të këtij qyteti. Duke përdorur materiale të thjeshta, tone të lehta, ndriçim të butë dhe vepra arti të zgjedhura me kujdes, hapësira shfaq një ndjenjë si të historisë, ashtu edhe të asaj bashkëkohore.

Simuluesi Për Operatorin E Pirunit

Forklift simulator

Simuluesi Për Operatorin E Pirunit Një imitues për operatorin e pirunit nga Sheremetyevo-Cargo është një makinë e veçantë e dizajnuar për kontrollimin e kualifikimit të shoferëve të Forkliftit. Përfaqëson një kabinë me një sistem kontrolli, vend uljeje dhe një ekran panoramik të palosshëm. Materiali kryesor i trupit simulator është metali; gjithashtu ka elemente plastike dhe shtresa ergonomike të bëra me shkumë integrale poliuretani.

Ekspozitë

City Details

Ekspozitë Vitrina e zgjidhjeve të projektimit për elementët hardscape Detajet e qytetit u mbajtën nga tetori, 3 deri në tetor, 5 2019 në Moskë. Konceptet e avancuara të elementeve hardscape, fusha sportive dhe lojërash, zgjidhje ndriçimi dhe objekte funksionale të artit urban u prezantuan në një sipërfaqe prej 15 000 metra katrorë. Një zgjidhje inovative u përdor për të organizuar zonën e ekspozitës, ku në vend të madje rreshtave të kabinave të ekspozuesve u ndërtua modeli i punës i miniaturës së qytetit me të gjithë përbërësit e veçantë, siç janë: sheshi i qytetit, rrugët, një kopsht publik.

Shtëpia E Banimit

Brooklyn Luxury

Shtëpia E Banimit Frymëzuar nga pasioni i klientit për rezidencat e pasura historike, ky projekt paraqet një adaptim të funksionalizmit dhe traditës me qëllimet e së tashmes. Kështu, stili klasik u zgjodh, u përshtat dhe stilizua në kanunet e dizajnit bashkëkohor dhe teknologjive moderne, materialet e reja me cilësi të mirë kanë kontribuar në krijimin e këtij projekti - një xhevahir i vërtetë i Arkitekturës së Nju Jorkut. Shpenzimet e pritura do të tejkalojnë 5 milion dollarë amerikanë, do të ofrojnë premisat e krijimit të një brendshme elegant dhe të pasur, por edhe funksionale dhe të rehatshme.

Modeli I Ri I Konsumit

Descry Taiwan Exhibition

Modeli I Ri I Konsumit Ekspozita, në Mountain Alishan, një tërheqje e famshme turistike në Tajvan, kombinon artet me industrinë tradicionale të çajit Tajvan. Bashkëpunimi ndër-sektorial i kësaj ekspozite mund të sjellë modulin e ri të biznesit. Në secilën pako, turistët mund të shohin shprehje të ndryshme që përcjellin të njëjtën temë, & amp; quot; Tajvan. & Amp; quot; Të zhytur në peizazhin e bukur të Tajvanit, vizitorët do të kenë një kuptim më të thellë të kulturës dhe industrisë së çajit tajvanez.

Zjarrfikës Dhe Çekiç Shpëtimi

FZ

Zjarrfikës Dhe Çekiç Shpëtimi Pajisjet e sigurisë së automjeteve janë thelbësore. Makineritë e fikjes së zjarrit dhe çekiçët e kombinuar të dy mund të përmirësojnë efikasitetin e arratisjes së personelit kur ndodh një aksident automobilistik. Hapësira e makinave është e kufizuar, kështu që kjo pajisje është projektuar të jetë mjaft e vogël. Mund të vendoset kudo në një makinë private. Furrat e zjarrit tradicionale të automjeteve janë me përdorim të vetëm, dhe ky dizajn mund të zëvendësojë lehtësisht oxhakun. Grshtë kontroll më i rehatshëm, i lehtë për përdoruesit.