Revista Design
Revista Design
Simuluesi Për Operatorin E Pirunit

Forklift simulator

Simuluesi Për Operatorin E Pirunit Një imitues për operatorin e pirunit nga Sheremetyevo-Cargo është një makinë e veçantë e dizajnuar për kontrollimin e kualifikimit të shoferëve të Forkliftit. Përfaqëson një kabinë me një sistem kontrolli, vend uljeje dhe një ekran panoramik të palosshëm. Materiali kryesor i trupit simulator është metali; gjithashtu ka elemente plastike dhe shtresa ergonomike të bëra me shkumë integrale poliuretani.

Ekspozitë

City Details

Ekspozitë Vitrina e zgjidhjeve të projektimit për elementët hardscape Detajet e qytetit u mbajtën nga tetori, 3 deri në tetor, 5 2019 në Moskë. Konceptet e avancuara të elementeve hardscape, fusha sportive dhe lojërash, zgjidhje ndriçimi dhe objekte funksionale të artit urban u prezantuan në një sipërfaqe prej 15 000 metra katrorë. Një zgjidhje inovative u përdor për të organizuar zonën e ekspozitës, ku në vend të madje rreshtave të kabinave të ekspozuesve u ndërtua modeli i punës i miniaturës së qytetit me të gjithë përbërësit e veçantë, siç janë: sheshi i qytetit, rrugët, një kopsht publik.

Shtëpia E Banimit

Brooklyn Luxury

Shtëpia E Banimit Frymëzuar nga pasioni i klientit për rezidencat e pasura historike, ky projekt paraqet një adaptim të funksionalizmit dhe traditës me qëllimet e së tashmes. Kështu, stili klasik u zgjodh, u përshtat dhe stilizua në kanunet e dizajnit bashkëkohor dhe teknologjive moderne, materialet e reja me cilësi të mirë kanë kontribuar në krijimin e këtij projekti - një xhevahir i vërtetë i Arkitekturës së Nju Jorkut. Shpenzimet e pritura do të tejkalojnë 5 milion dollarë amerikanë, do të ofrojnë premisat e krijimit të një brendshme elegant dhe të pasur, por edhe funksionale dhe të rehatshme.

Modeli I Ri I Konsumit

Descry Taiwan Exhibition

Modeli I Ri I Konsumit Ekspozita, në Mountain Alishan, një tërheqje e famshme turistike në Tajvan, kombinon artet me industrinë tradicionale të çajit Tajvan. Bashkëpunimi ndër-sektorial i kësaj ekspozite mund të sjellë modulin e ri të biznesit. Në secilën pako, turistët mund të shohin shprehje të ndryshme që përcjellin të njëjtën temë, & amp; quot; Tajvan. & Amp; quot; Të zhytur në peizazhin e bukur të Tajvanit, vizitorët do të kenë një kuptim më të thellë të kulturës dhe industrisë së çajit tajvanez.

Zjarrfikës Dhe Çekiç Shpëtimi

FZ

Zjarrfikës Dhe Çekiç Shpëtimi Pajisjet e sigurisë së automjeteve janë thelbësore. Makineritë e fikjes së zjarrit dhe çekiçët e kombinuar të dy mund të përmirësojnë efikasitetin e arratisjes së personelit kur ndodh një aksident automobilistik. Hapësira e makinave është e kufizuar, kështu që kjo pajisje është projektuar të jetë mjaft e vogël. Mund të vendoset kudo në një makinë private. Furrat e zjarrit tradicionale të automjeteve janë me përdorim të vetëm, dhe ky dizajn mund të zëvendësojë lehtësisht oxhakun. Grshtë kontroll më i rehatshëm, i lehtë për përdoruesit.

Aktivizimi I Ngjarjes

The Jewel

Aktivizimi I Ngjarjes Kutia e Bizhuterive 3D ishte një hapësirë interaktive me pakicë që ftoi publikun të përdorë teknologjinë më të fundit në shtypjen 3D duke krijuar stoli e tyre. Ne u ftuam të aktivizojmë hapësirën dhe menjëherë menduam - si mund të jetë e plotë një kuti argjendarie pa një xhevahir të bukur me pirg në të? Rezultati ishte një skulpturë bashkëkohore që rezultoi në një prizëm të ngjyrës që përqafoi bukurinë e dritës, ngjyrës dhe hijes reflektuese.