Revista Design
Revista Design
Tërheqja Turistike

In love with the wind

Tërheqja Turistike Kështjella Në dashuri me erën është një vendbanim i shekullit të 20-të, i vendosur brenda 10 peizazheve, në afërsi të fshatit Ravadinovo, një zonë në zemër të malit të Strandzës. Vizitoni dhe shijoni koleksionet me famë botërore, arkitekturë mahnitëse dhe histori frymëzuese familjare. Relaksohuni mes kopshteve idilike, shijoni pyjet e pyjeve dhe shëtitjet liqeneve dhe ndjeni frymën e përrallave.

Tërheqja Turistike

The Castle

Tërheqja Turistike Kalaja është një projekt privat i filluar njëzet vjet më parë në 1996 nga një ëndërr nga fëmijëria për të ndërtuar vetë Kalanë, e njëjtë si në përrallat. Projektuesi është gjithashtu një arkitekt, konstruktor dhe projektuesi i peizazhit. Ideja kryesore e projektit është të krijojë një vend për rekreacion familjar, si një tërheqje turistike.

Produkti Arsimor

Shine and Find

Produkti Arsimor Avantazhi më i rëndësishëm i këtij produkti është lehtësia e mësimit dhe përmirësimit të kujtesës. Në Shine and Find, çdo Constellation bëhet praktikisht dhe kjo sfidë praktikohet vazhdimisht. Ajo bën një imazh të qëndrueshëm në mendje. Mësimi në këtë mënyrë, praktik dhe studim dhe përsëritje, nuk është i mërzitshëm dhe e bën kujtesën më të qëndrueshme dhe të kënaqshme. Shtë shumë emocionuese, ndërvepruese, e thjeshtë, e pastër, minimale dhe moderne.

Hotel

Yu Zuo

Hotel Ky hotel ndodhet brenda mureve të tempullit Dai, në fund të malit Tai. Qëllimi i projektuesve ishte që të transformojnë dizajnin e hotelt për t'u ofruar mysafirëve një akomodim të qetë dhe të rehatshëm, dhe në të njëjtën kohë, të lejoni mysafirët të përjetojnë historinë dhe kulturën unike të këtij qyteti. Duke përdorur materiale të thjeshta, tone të lehta, ndriçim të butë dhe vepra arti të zgjedhura me kujdes, hapësira shfaq një ndjenjë si të historisë, ashtu edhe të asaj bashkëkohore.

Simuluesi Për Operatorin E Pirunit

Forklift simulator

Simuluesi Për Operatorin E Pirunit Një imitues për operatorin e pirunit nga Sheremetyevo-Cargo është një makinë e veçantë e dizajnuar për kontrollimin e kualifikimit të shoferëve të Forkliftit. Përfaqëson një kabinë me një sistem kontrolli, vend uljeje dhe një ekran panoramik të palosshëm. Materiali kryesor i trupit simulator është metali; gjithashtu ka elemente plastike dhe shtresa ergonomike të bëra me shkumë integrale poliuretani.

Ekspozitë

City Details

Ekspozitë Vitrina e zgjidhjeve të projektimit për elementët hardscape Detajet e qytetit u mbajtën nga tetori, 3 deri në tetor, 5 2019 në Moskë. Konceptet e avancuara të elementeve hardscape, fusha sportive dhe lojërash, zgjidhje ndriçimi dhe objekte funksionale të artit urban u prezantuan në një sipërfaqe prej 15 000 metra katrorë. Një zgjidhje inovative u përdor për të organizuar zonën e ekspozitës, ku në vend të madje rreshtave të kabinave të ekspozuesve u ndërtua modeli i punës i miniaturës së qytetit me të gjithë përbërësit e veçantë, siç janë: sheshi i qytetit, rrugët, një kopsht publik.