Revista Design
Revista Design
Shkollë

Kawaii : Cute

Shkollë Rrethuar nga shkollët e mesme të vajzave fqinje, kjo shkollë përgatitore Satelitore Toshin po përfiton nga vendndodhja e saj strategjike në një rrugë të zënë me blerje për të shfaqur një dizajn unik arsimor. Përputhja me lehtësinë për studime të vështira dhe një atmosferë të relaksuar për argëtim, dizajni promovon natyrën femërore të përdoruesve të saj dhe ofron një materializim alternative për konceptin abstrakt të "Kawaii" të përdorur kryesisht nga nxënësit e shkollëve. Dhomat për tufa dhe klasa në këtë shkollë marrin formën e shtëpisë tetëkëndëshe të çatisë së gabuar siç ilustrohet në librin e fëmijëve.

Emri i Projektit : Kawaii : Cute, Emri i stilistëve : Tetsuya Matsumoto, Emri i klientit : Matsuo Gakuin.

Kawaii : Cute Shkollë

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.