Revista Design
Revista Design
Maskë

Billy Julie

Maskë Ky model është frymëzuar nga mikro-shprehja. Dizajneri zgjedh Billy dhe Julie për dy lloje të personaliteteve të shumta. Elementet e ndërlikuar krijohen nga rregullimi parametrik i orientimeve të një gjeometrie të ngjashme me shkallët, bazuar në një kurbë të ngatërruar me ndarje. Si një ndërfaqe dhe një interpret, kjo maskë është krijuar për t'i bërë njerëzit të ekzaminojnë vetëdijen e dikujt.

Emri i Projektit : Billy Julie, Emri i stilistëve : Naai-Jung Shih, Emri i klientit : Naai-Jung Shih.

Billy Julie Maskë

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.