Revista Design
Revista Design
Zyra

Studio Atelier11

Zyra Ndërtesa u bazua në një "trekëndësh" me imazhin vizual më të fortë të formës gjeometrike origjinale. Nëse shikoni poshtë nga një vend i lartë, mund të shihni gjithsej pesë trekëndësha të ndryshëm Kombinimi i trekëndëshave me madhësi të ndryshme do të thotë që "njeriu" dhe "natyra" luajnë një rol si një vend ku ato takohen.

Emri i Projektit : Studio Atelier11, Emri i stilistëve : Studio Atelier11, Emri i klientit : Atelier11.

Studio Atelier11 Zyra

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.