Revista Design
Revista Design
Shërbimi I Rekomandimit Të Muzikës

Musiac

Shërbimi I Rekomandimit Të Muzikës Musiac është një motor rekomandimi muzikor, shfrytëzon pjesëmarrjen proaktive për të gjetur opsione të sakta për përdoruesit e tij. Ai synon të propozojë ndërfaqe alternative për të sfiduar autokracinë e algoritmit. Filtrimi i informacionit është bërë një qasje e pashmangshme e kërkimit. Sidoqoftë, ajo krijon efekte të jehonës së dhomës dhe kufizon përdoruesit në zonën e tyre të rehatisë duke ndjekur me forcë preferencat e tyre. Përdoruesit bëhen pasivë dhe ndalojnë së pyeturi opsionet që ofron makina. Kalimi i kohës për të rishikuar opsionet mund të rrisë koston e madhe bio, por është përpjekja që krijon një përvojë kuptimplote.

Prototipi I Banimit

No Footprint House

Prototipi I Banimit NFH është zhvilluar për prodhim serik, bazuar në një kuti mjetesh më të mëdha të tipologjive të parafabrikuara të banimit. Një prototip i parë u ndërtua për një familje holandeze në jug-perëndim të Kosta Rikës. Ata zgjodhën një konfigurim me dy dhoma gjumi me strukturë çeliku dhe përfundime druri pishe, i cili u dërgua në vendndodhjen e tij të synuar në një kamion të vetëm. Ndërtesa është projektuar rreth një bërthame qendrore të shërbimit në mënyrë që të zgjedh efikasitetin logjistik në lidhje me montimin, mirëmbajtjen dhe përdorimin. Projekti kërkon një qëndrueshmëri integrale përsa i përket performancës së tij ekonomike, mjedisore, sociale dhe hapësinore.

Hotel

LiHao

Hotel Kthimi në natyrë, stacioni kulturor i qytetit. Krijoni një mënyrë jetese të rafinuar. Ekskluzivisht shijoni një qetësi dhe qetësi. Hoteli është i vendosur në zonën e mrekullueshme të Zona e zhvillimit të teknologjisë së lartë Baoding. Dizajneri ripërcakton hotelin turistik të qytetit duke menduar holistik përmes ri-krehjes së ambientit përreth, arkitekturës, peizazhit dhe brendësisë për të krijuar një hapësirë hoteli të sofistikuar, natyrore dhe të rehatshme. Lërini udhëtarët e biznesit të ndjehen të prosperuar në qetësi, duke vjedhur një kohë të lirë gjysmë-ditore.

Zyrat E Shitjeve

Suzhou·Merchants Great Lakes Century

Zyrat E Shitjeve Me sipërfaqen e ujit si pasqyrë, vendoset imazhi i lartësisë së ndërtesës; me skulpturë dhe mbjellje si elemente, interesi i ujit formohet përmes dekorimit; me mbjelljen lundruese dhe ndryshimin e burimeve dhe dritave artistike, interesi formohet ; Me ujë si shpirt, ndërthurja e artit dhe funksionit nxirret përmes pikës së kthesës së hapësirës; pishina e gjërë, në dritën e diellit, uji i rrjedhshëm, i qartë dhe transparent, i ndritshëm, përmes ujit të ndritshëm, mund të shohë qartë qëndrimin e secilës pllakë, duket se pastron edhe mendjen e njeriut në përgjithësi.

Strehimi Me Shumë Njësi

Best in Black

Strehimi Me Shumë Njësi Best in Black është një projekt që synon të krijojë një lloj të ri ndërtese banimi. Dizajni i brendshëm i apartamenteve përfaqëson takimin e dizajnit industrial arkitekturën Meksikane, materialet e zgjedhura synojnë të projektojnë një ndjenjë çudi në hapësirat publike dhe një pamje të ngrohtë për apartamente, kjo në kontrast me një fasadë të pastër dhe të kthjelltë. Të katër fasadat frymëzohen qartë në një vendosje të rastësishme të formave të lojës Tetris që formojnë muret dhe dritaret e ndërtesës, duke krijuar atmosfera të ndezura që krijojnë rehati për përdoruesit.

Piano Hibride Luksoze

Exxeo

Piano Hibride Luksoze EXXEO është një Elegant Hybrid Piano për hapësirat bashkëkohore. Kjo formë unike mishëron shkrirjen tre-dimensionale të valëve të tingullit. Konsumatorët mund të personalizojnë plotësisht pianon e tyre që të jenë në harmoni me rrethinën e tij si një pjesë Arti Dekorativ. Kjo piano e teknologjisë së lartë është bërë nga materiale ekzotike si Karboni Fibër, Lëkurë Premium Automotive dhe Aerospace e aluminit. Sistemi i avancuar i soundboard-it; rikrijon gamën e gjerë dinamike të pianove Grand përmes sistemit të tingujve me altoparlantë 200 Watts, 9. Bateria e saj e dedikuar e integruar i mundëson pianos të performojë deri në 20 orë me një ngarkim të vetëm.