Revista Design
Revista Design
Zyra

Phuket VIP Mercury

Zyra Bazuar në temën e hapjes dhe eksplorimit të thelluar të markës, hulumtoi hartimin dhe krijoi një integrim vizual të zgjatjes vizuale dhe historisë së markës me planetin, si elementi kryesor krijues. Plani zgjidhte tre problemet e mëposhtme me mendime të reja vizuale: Bilanci i hapjes dhe funksioneve të hapësirës; Ndarja dhe kombinimi i zonave funksionale të hapësirës; Rregullsia dhe ndryshimi i stilit themelor hapësinor.

Uebfaqja

Travel

Uebfaqja Dizajni përdori një stil minimalist, në mënyrë që të mos mbingarkohej përvoja e përdoruesit me informacion të panevojshëm. Shtë gjithashtu shumë e vështirë të përdoret një stil minimalist në industrinë e udhëtimeve pasi paralelisht me një dizajn të thjeshtë dhe të qartë, përdoruesi duhet të marrë informacion të plotë në lidhje me udhëtimin e tij dhe kjo nuk është e lehtë për tu kombinuar.

Filxhan Kafeje Dhe Tigan

WithDelight

Filxhan Kafeje Dhe Tigan Shërbimi i trajtonëve të ëmbël me madhësi të kafshuar nga ana e kafesë është pjesë e shumë kulturave të ndryshme pasi është zakon të servirni një filxhan kafe me kënaqësi turke në Turqi, biskota në Itali, churros në Spanjë dhe data në Arabi. Sidoqoftë, në vazo konvencionale këto trajtime rrëshqasin drejt kupës së nxehtë të kafesë dhe ngjiten ose lagështohen nga derdhjet e kafesë. Për të parandaluar këtë, kjo filxhan kafeje ka një tigan me lojëra elektronike të posaçme duke mbajtur në vend trajton kafe. Meqenëse kafeja është një nga pijet më të nxehta kuintesenciale, përmirësimi i cilësisë së përvojës së pirjes së kafesë ka rëndësi në lidhje me jetën e përditshme.

Marka Dhe Paketimi

Leman Jewelry

Marka Dhe Paketimi Zgjidhja vizuale për identitetin e ri të bizhuterive Leman ishte një sistem i ri i plotë për të ekspozuar ndjenjën luksoze, të hollë por të sofistikuar dhe minimale. Logoja e re e frymëzuar nga procesi i punës Leman, shërbimi i tyre i hartimit të couture haute, duke krijuar të gjitha format e diamantit që rrethojnë një simbol yll ose shkëlqim, duke krijuar një simbol të sofistikuar dhe gjithashtu duke i bërë jehonë efektit të ndritshëm të diamantit. Në vazhdim, të gjitha materialet e kolateralit u prodhuan me detaje me cilësi të lartë për të nxjerrë në pah dhe pasuruar luksin e të gjithë elementëve vizualë të markës së re.

Ekspozita

LuYu

Ekspozita Arti ndikon në jetën dhe jeta sjell pasqyrim të thellë dhe interpretim të artit. Distanca midis artit dhe jetës mund të jetë në udhëtimin e përditshëm. Nëse hani çdo vakt me kujdes, mund ta ktheni jetën tuaj në art. Krijimi i stilistit është gjithashtu arti, i cili prodhohet me mendimet e tij. Teknikat janë mjete, dhe shprehjet janë rezultate. Vetëm me mendime do të ketë vepra vërtet të mira.

Lobi I Ndërtesave Të Banimit Dhe Sallë Pritjeje

Light Music

Lobi I Ndërtesave Të Banimit Dhe Sallë Pritjeje Për Light Music, një lobi banimi dhe dizajni i sallë pritjeje, Armand Graham dhe Aaron Yassin nga New York City me bazë në A + A Studio donin të lidhnin hapësirën me lagjen dinamike të Adams Morgan në Washington DC, ku jeta e natës dhe skena muzikore, nga xhaz to Go-go në punk rock dhe elektronike kanë qenë gjithmonë thelbësore. Ky është frymëzimi i tyre krijues; rezultati është një hapësirë unike që kombinon metodat e fabrikimit dixhital të avantazheve me teknikat tradicionale artizanale për të krijuar një botë gjithëpërfshirëse me pulsin dhe ritmin e vet që i fal homazhe muzikës origjinale të gjallë të DC.