Revista Design
Revista Design
Arti Publik

Flow With The Sprit Of Water

Arti Publik Shpesh mjediset e komunitetit ndoten nga disonancat ndër- dhe brenda-personale të banorëve të tyre që rezulton në kaos të dukshëm dhe të padukshëm në rrethinë. Efekti i pavetëdijshëm i këtij çrregullimi është që banorët regresohen në shqetësim. Kjo agjitacion i zakonshëm dhe ciklik ndikon në trup, mendje dhe shpirt. Skulpturat udhëzojnë, dhëndrin, pastrojnë dhe forcojnë "chi" pozitive të një hapësire, duke u përqëndruar në rezultate të këndshme dhe paqësore. Me një zhvendosje delikate në mjedisin e tyre, publiku udhëzohet drejt një ekuilibri midis realiteteve të tyre të brendshme dhe të jashtme.

Emri i Projektit : Flow With The Sprit Of Water, Emri i stilistëve : Iutian Tsai, Emri i klientit : Chang yih hi-tech industrial park.

Flow With The Sprit Of Water Arti Publik

Ky dizajn i jashtëzakonshëm është një fitues i çmimit të dizajnit platin në konkursin e dizajnit të lodrave, lojërave dhe produkteve hobi. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e dizajnuesve fitues të çmimeve të platinit për të zbuluar shumë lodra të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, lojëra dhe hobi të projektimit të produkteve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.