Revista Design
Revista Design
Paketim

Winetime Seafood

Paketim Dizajni i paketimit për serinë Winetime Seafood duhet të tregojë freskinë dhe besueshmërinë e produktit, duhet të ndryshojë atë në mënyrë të favorshme nga konkurrentët, të jetë harmonik dhe i kuptueshëm. Ngjyrat e përdorura (blu, të bardha dhe portokalli) krijojnë një kontrast, theksojnë elementë të rëndësishëm dhe reflektojnë pozicionimin e markës. Koncepti i vetëm unik i zhvilluar dallon serinë nga prodhuesit e tjerë. Strategjia e informacionit vizual bëri të mundur identifikimin e larmisë së produkteve të serive, dhe përdorimi i ilustrimeve në vend të fotove e bëri paketimin më interesant.

Emri i Projektit : Winetime Seafood, Emri i stilistëve : Olha Takhtarova, Emri i klientit : SOT B&D.

Winetime Seafood Paketim

Ky dizajn i jashtëzakonshëm është një fitues i çmimit të dizajnit platin në konkursin e dizajnit të lodrave, lojërave dhe produkteve hobi. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e dizajnuesve fitues të çmimeve të platinit për të zbuluar shumë lodra të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, lojëra dhe hobi të projektimit të produkteve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.