Revista Design
Revista Design
46 "tv I Udhëhequr Që Mbështet Transmetimin Hd

V TV - 46120

46 "tv I Udhëhequr Që Mbështet Transmetimin Hd Frymëzuar nga sipërfaqet reflektuese me shkëlqim të lartë dhe efektet e pasqyrës. Para një mbulesë e pasme e pasme është bërë nga teknologjia plastike e injeksionit plastik. Pjesa e mesme prodhohet me kallëp fletë metalike. Stenda mbështetëse është dizajnuar posaçërisht me xham të pikturuar nga pjesa e pasme dhe qafa trasnparente me detaje unazë të veshura me krom. Niveli i shkëlqimit i përdorur në sipërfaqe është arritur përmes proceseve speciale të bojës.

Emri i Projektit : V TV - 46120, Emri i stilistëve : Vestel ID Team, Emri i klientit : .

V TV - 46120 46 "tv I Udhëhequr Që Mbështet Transmetimin Hd

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.