Revista Design
Revista Design
Karrige Ngrënie

'A' Back Windsor

Karrige Ngrënie Druri i ngurtë, mobilieria tradicionale dhe makineritë bashkëkohore aktualizojnë Karrigen e mirë të Windsor. Këmbët e përparme kalojnë përmes sediljes për tu bërë posti mbretëror dhe këmbët e pasme arrijnë në kreshtë. Me trekëndëshim ky dizajn i fortë rivendos forcat e kompresimit dhe tensionit në efektin maksimal vizual dhe fizik. Bojë qumështi ose përfundimi i qartë i vajit ruajnë traditën e qëndrueshme të Karrigeve Windsor.

Emri i Projektit : 'A' Back Windsor , Emri i stilistëve : Stoel Burrowes, Emri i klientit : Stoel Burrowes Studio.

'A' Back Windsor  Karrige Ngrënie

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.