Revista Design
Revista Design
Karrige Ngrënie

'A' Back Windsor

Karrige Ngrënie Druri i ngurtë, mobilieria tradicionale dhe makineritë bashkëkohore aktualizojnë Karrigen e mirë të Windsor. Këmbët e përparme kalojnë përmes sediljes për tu bërë posti mbretëror dhe këmbët e pasme arrijnë në kreshtë. Me trekëndëshim ky dizajn i fortë rivendos forcat e kompresimit dhe tensionit në efektin maksimal vizual dhe fizik. Bojë qumështi ose përfundimi i qartë i vajit ruajnë traditën e qëndrueshme të Karrigeve Windsor.

Emri i Projektit : 'A' Back Windsor , Emri i stilistëve : Stoel Burrowes, Emri i klientit : Stoel Burrowes Studio.

'A' Back Windsor  Karrige Ngrënie

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.