Revista Design
Revista Design
Objekti I Testimit Të Verës

Grapevine House

Objekti I Testimit Të Verës Shtëpia e Rrushit në formën e një rrushi abstrakt, i cili është pothuajse falas në pritje të vreshtit. Elementi kryesor i tij mbështetës i gjeneruar nga një kolonë e fabrikuar dixhitale paraqet një homazh ndaj një rrënje të vjetër rrushi. Ballina e vazhdueshme e shtëpisë së Rrushit është e hapur në të gjitha drejtimet dhe mundëson përvojën e menjëhershme të peizazhit të vreshtit. Një përmirësim vizual i shijes së të gjitha verërave të testimit duhet të jepet në këtë mënyrë.

Emri i Projektit : Grapevine House, Emri i stilistëve : Peter Stasek, Emri i klientit : Winemaker Association.

Grapevine House Objekti I Testimit Të Verës

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.