Revista Design
Revista Design
Pa Pagesë Telefoni Me Dyer Video

Tiara

Pa Pagesë Telefoni Me Dyer Video Tiara ishte dizajnuar në përputhje me përdorimin horizontal dhe vertikal, në varësi të gjerësisë së vendit të përdorimit. Cilësia estetike e produktit mund të ruhet në pozicionin horizontal dhe vertikal. Aparati i patentuar 90 shkallë i kthyeshëm i cili është krijuar për monitorët 2,5 dhe 3,5 inç siguron rotacion të lehtë të monitorit. Kapakët mund të hapen pa përdorur ndonjë aparat ndihmës ose forcë, me anë të sistemit të patentuar të bllokimit. Kornizat e zëvendësueshme dhe grilat e altoparlantëve ofrojnë një ndikim të papritur estetik.

Emri i Projektit : Tiara, Emri i stilistëve : RAHSAN AKIN, Emri i klientit : NETELSAN.

Tiara Pa Pagesë Telefoni Me Dyer Video

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.