Revista Design
Revista Design
Karrige, Karrige Për Pirgje

xifix-one

Karrige, Karrige Për Pirgje Dizajni bazohet në minimumin e kërkuar të fizikës dhe materialit, përdorimit të shumëfishtë, ambienteve të jashtme, Kryetarit të Këndit, Kryetarit të Stacking, të rrumbullakët, të butë, Feng Shui. Ndërtimi që mbart peshën përbëhet nga një tub i vetëm, i pafund. Vendi është i fiksuar në dy pika boshtore dhe është vendosur në majë të një pike të tretë të konstruksionit. Pikat e fiksuara boshtore në kornizë lejojnë që vendi të paloset prapa dhe karriget mund të vendosen në njëra-tjetrën. Vendi mund të hiqet lehtë, mund të shkëmbehen materiale të ndryshme, tapiceri, forma, ngjyra dhe dizajni.

Emri i Projektit : xifix-one, Emri i stilistëve : Juergen Josef Goetzmann, Emri i klientit : Creativbuero.

xifix-one Karrige, Karrige Për Pirgje

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.