Revista Design
Revista Design
Karrige, Karrige Për Pirgje

xifix-one

Karrige, Karrige Për Pirgje Dizajni bazohet në minimumin e kërkuar të fizikës dhe materialit, përdorimit të shumëfishtë, ambienteve të jashtme, Kryetarit të Këndit, Kryetarit të Stacking, të rrumbullakët, të butë, Feng Shui. Ndërtimi që mbart peshën përbëhet nga një tub i vetëm, i pafund. Vendi është i fiksuar në dy pika boshtore dhe është vendosur në majë të një pike të tretë të konstruksionit. Pikat e fiksuara boshtore në kornizë lejojnë që vendi të paloset prapa dhe karriget mund të vendosen në njëra-tjetrën. Vendi mund të hiqet lehtë, mund të shkëmbehen materiale të ndryshme, tapiceri, forma, ngjyra dhe dizajni.

Emri i Projektit : xifix-one, Emri i stilistëve : Juergen Josef Goetzmann, Emri i klientit : Creativbuero.

xifix-one Karrige, Karrige Për Pirgje

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Intervistë për hartimin e ditës

Intervista me stilistë me famë botërore.

Lexoni intervistat dhe bisedat e fundit mbi projektimin, krijimtarinë dhe inovacionin midis gazetarit të dizajnit dhe stilistëve, artistëve dhe arkitektëve me famë botërore. Shihni projektet më të fundit të projektimit dhe modelet e çmimeve nga stilistë, artistë, arkitektë dhe inovatorë të famshëm. Zbuloni njohuri të reja mbi kreativitetin, inovacionin, artet, modelin dhe arkitekturën. Mësoni rreth proceseve të projektimit të stilistëve të shkëlqyeshëm.