Revista Design
Revista Design
Veshjet Multifunksionale

Shanghai

Veshjet Multifunksionale Veshjet multifunksionale “Shanghai”. Modeli i frontit dhe forma lakonike veprojnë si një "mur dekorativ", dhe kjo bën të mundur perceptimin e veshjet si një komponent dekorativ. Sistemi "Gjithë përfshirëse": përfshin vendet e depozitimit me vëllim të ndryshëm; tavolina të ndërtuara në shtrat që janë pjesë e frontit të veshjet që hapen dhe mbyllen nga një shtysë fronti; 2 llamba të integruara të natës të fshehura nën vëllimin e jashtëzakonshëm në të dy anët e shtratit. Pjesa kryesore e dollapit është bërë nga një copë e vogël prej druri në formë. Përbëhet nga 1500 copë kempas dhe 4500 copë lisi të zbardhura.

Emri i Projektit : Shanghai, Emri i stilistëve : Julia Subbotina, Emri i klientit : Julia Subbotina.

Shanghai Veshjet Multifunksionale

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.