Revista Design
Revista Design
Qendra E Shitjes Së Pasurive Të Paluajtshme

MIX C SALES CENTRE

Qendra E Shitjes Së Pasurive Të Paluajtshme është një qendër shitje e pasurive të patundshme. Forma origjinale arkitektonike është një kuti katrore prej qelqi. Dizajni i përgjithshëm i brendshëm mund të shihet nga pjesa e jashtme e ndërtesës dhe dizajni i brendshëm reflektohet plotësisht nga lartësia e ndërtesës. Ekzistojnë katër fusha funksioni, zona e ekranit multimedia, zona e shfaqjes së modelit, zona e divanit negociues dhe zona e shfaqjes së materialit. Katër fushat e funksionit duken të shpërndara dhe të izoluara. Kështu që ne aplikuam një shirit për të lidhur të gjithë hapësirën për të arritur dy koncepte të projektimit: 1. lidhja e zonave të funksionit 2. Formimi i lartësisë së ndërtesës.

Emri i Projektit : MIX C SALES CENTRE, Emri i stilistëve : Kris Lin, Emri i klientit : .

MIX C SALES CENTRE Qendra E Shitjes Së Pasurive Të Paluajtshme

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.