Revista Design
Revista Design
Qendra E Shitjes Së Pasurive Të Paluajtshme

MIX C SALES CENTRE

Qendra E Shitjes Së Pasurive Të Paluajtshme është një qendër shitje e pasurive të patundshme. Forma origjinale arkitektonike është një kuti katrore prej qelqi. Dizajni i përgjithshëm i brendshëm mund të shihet nga pjesa e jashtme e ndërtesës dhe dizajni i brendshëm reflektohet plotësisht nga lartësia e ndërtesës. Ekzistojnë katër fusha funksioni, zona e ekranit multimedia, zona e shfaqjes së modelit, zona e divanit negociues dhe zona e shfaqjes së materialit. Katër fushat e funksionit duken të shpërndara dhe të izoluara. Kështu që ne aplikuam një shirit për të lidhur të gjithë hapësirën për të arritur dy koncepte të projektimit: 1. lidhja e zonave të funksionit 2. Formimi i lartësisë së ndërtesës.

Emri i Projektit : MIX C SALES CENTRE, Emri i stilistëve : Kris Lin, Emri i klientit : .

MIX C SALES CENTRE Qendra E Shitjes Së Pasurive Të Paluajtshme

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Designer i ditës

Dizajnerët, artistët dhe arkitektët më të mirë në botë.

Dizajni i mirë meriton njohje të madhe. Do ditë, ne jemi të kënaqur të paraqesin dizajnerë të mahnitshëm të cilët krijojnë dizajne origjinale dhe inovative, arkitekturë të mahnitshme, modë elegant dhe grafikë krijuese. Sot, ne po ju paraqesim një nga projektuesit më të mëdhenj në botë. Kontrolloni një portofol të projektimit fitues të çmimeve sot dhe merrni frymëzimin tuaj të përditshëm të projektimit.