Revista Design
Revista Design
Stola Urbane

Eternity

Stola Urbane Një stol me dy ulëse i bërë prej guri të lëngshëm. Dy njësi të fuqishme janë duke siguruar një përvojë të rehatshme dhe të përqafimit të shtrimit dhe në të njëjtën kohë, ata kujdesen për stabilitetin e sistemit. Përfundimet e stolit pozicionohen në atë mënyrë që neutralizojnë lëvizjen më të vogël. Shtë një stol që respekton strukturën infra-strukturore ekzistuese të një mjedisi urban. Paraqitet instalimi i lehtë në vend. Pika e ankorimit nuk ka më, thjesht hidheni dhe harroni. Kujdes, Eighternity është afër. oh po.

Emri i Projektit : Eternity, Emri i stilistëve : George Drakakis, Emri i klientit : Escofet.

Eternity Stola Urbane

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.