Revista Design
Revista Design
Stola Urbane

Eternity

Stola Urbane Një stol me dy ulëse i bërë prej guri të lëngshëm. Dy njësi të fuqishme janë duke siguruar një përvojë të rehatshme dhe të përqafimit të shtrimit dhe në të njëjtën kohë, ata kujdesen për stabilitetin e sistemit. Përfundimet e stolit pozicionohen në atë mënyrë që neutralizojnë lëvizjen më të vogël. Shtë një stol që respekton strukturën infra-strukturore ekzistuese të një mjedisi urban. Paraqitet instalimi i lehtë në vend. Pika e ankorimit nuk ka më, thjesht hidheni dhe harroni. Kujdes, Eighternity është afër. oh po.

Emri i Projektit : Eternity, Emri i stilistëve : George Drakakis, Emri i klientit : Escofet.

Eternity Stola Urbane

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Intervistë për hartimin e ditës

Intervista me stilistë me famë botërore.

Lexoni intervistat dhe bisedat e fundit mbi projektimin, krijimtarinë dhe inovacionin midis gazetarit të dizajnit dhe stilistëve, artistëve dhe arkitektëve me famë botërore. Shihni projektet më të fundit të projektimit dhe modelet e çmimeve nga stilistë, artistë, arkitektë dhe inovatorë të famshëm. Zbuloni njohuri të reja mbi kreativitetin, inovacionin, artet, modelin dhe arkitekturën. Mësoni rreth proceseve të projektimit të stilistëve të shkëlqyeshëm.