Revista Design
Revista Design
Vendbanimi

nature

Vendbanimi Kjo shtëpi është e dizajnuar për një çift. Kthehu te natyra. Njerëzit janë të gatshëm të dalin më shumë, të jenë jashtë apo, ta lënë natyrën të jetë pjesë e jetës së tyre, të lejojë që natyra të pasurojë fjalorin e shtëpisë. Thjesht, lejo që natyra të futet dhe të hipë mbi zgjatimin e saj. Elementë të pasur dhe të larmishëm, që tregojnë se si shkëputja mund të ekzistojë krahas kompleksitetit të dendur, ashtu si aspektet e shumta të luleve, që përfundimisht do të bëhen vetë, në zgjedhjet përfundimtare pas shumë diskutimesh.

Emri i Projektit : nature, Emri i stilistëve : Yu-Wen Chiu (Vita), Emri i klientit : Yuan King International Interior Design Co., Ltd.

nature Vendbanimi

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.