Revista Design
Revista Design
Djep, Karrige Lëkundëse

Dimdim

Djep, Karrige Lëkundëse Lisse Van Cauwenberge e krijoi këtë një nga një zgjidhje të llojeve shumë funksionale që shërben si karrige lëkundëse dhe gjithashtu si djep kur bashkohen dy karriget e Dimdim. Secila prej karrigeve lëkundëse është e përbërë nga druri me mbështetëse çeliku dhe përfunduar në një rimeso arre. Dy karrige mund të montohen tek njëra-tjetra me ndihmën e dy kapëseve të fshehura poshtë sediljes për të formuar një djep foshnje.

Emri i Projektit : Dimdim, Emri i stilistëve : Lisse Van Cauwenberge, Emri i klientit : Lisse..

Dimdim Djep, Karrige Lëkundëse

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.