Revista Design
Revista Design
Konvikti Studentor

Koza Ipek Loft

Konvikti Studentor Koza Ipek Loft është dizajnuar nga studio craft312 si një bujtinë studentore dhe qendër rinore me një kapacitet 240 shtretër në zonën 8000 m2. Ndërtimi i Koza Ipek Loft përfundoi në maj 2013. Në përgjithësi, hyrja në shtëpi për mysafirë, aksesi në qendrën e të rinjve, një restorant, sallë konferencash dhe holl, sallat e studimit, dhomat dhe zyrat administrative në shumëfish të ndërtesës 12 katëshe të përbërë nga një inovative, moderne dhe janë krijuar hapësira të rehatshme për të jetuar. Dhoma për 2 persona në qelizat thelbësore të rregulluara sipas secilit kat, dy ndarje dhe një përdorimi prej 24 personash.

Emri i Projektit : Koza Ipek Loft, Emri i stilistëve : Craft312 Studio, Emri i klientit : Craft312 Studio Partnership.

Koza Ipek Loft Konvikti Studentor

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.