Revista Design
Revista Design
Tryeza E Kafesë

Athos

Tryeza E Kafesë Frymëzuar nga panelet e mozaikut të krijuara nga artisti modernist brazilian Athos Bulcao, kjo tryezë kafeje me sirtarë të fshehur ishte krijuar me qëllimin për të sjellë bukurinë e paneleve të tij - dhe ngjyrat e tyre të ndritshme dhe format e përsosura - në hapësirën e brendshme. Frymëzimi i mësipërm u kombinua me vepra artizanale për fëmijë, të përbërë në katër kuti ndeshjesh të ngjitura së bashku për të ndërtuar një tryezë për një shtëpi kukullash. Për shkak të mozaikut, tabela referon një kuti enigmë. Kur mbyllen, sirtarët nuk mund të vërehen.

Emri i Projektit : Athos, Emri i stilistëve : Patricia Salgado, Emri i klientit : Estudio Aker Arquitetura.

Athos Tryeza E Kafesë

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.