Revista Design
Revista Design
Tryeza Anësore

Chezca

Tryeza Anësore Chezca është një tryezë anësore që ju ndihmon të mbledhni të gjitha sendet që normalisht shtrihen kur punoni. Projektuar për hapësira të vogla, ai merr hapësirë minimale dhe mund të vendoset kudo rreth shtëpisë. Ajo funksionon si qendër për të gjitha objektet dhe veglat e vogla duke mbajtur gjithçka në shikim dhe të dobishëm. Ajo ka një sipërfaqe të lartë për sende të vogla, një sipërfaqe të përparme për të mbajtur revista dhe laptopë gjatë ngarkimit, dhe një vend të fshehur mbrapa për të mbajtur routerin tuaj WIFI dhe për të organizuar kabllot tuaja. Chezca gjithashtu ofron disa priza energjetike që mund të tërhiqen individualisht ose të varen në mënyrë diskrete në anën kur nuk janë në përdorim.

Emri i Projektit : Chezca, Emri i stilistëve : Andrea Kac, Emri i klientit : KAC Taller de Diseño.

Chezca Tryeza Anësore

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.