Revista Design
Revista Design
Blloku I Thikës

a-maze

Blloku I Thikës Dizajni i bllokut të thikës a-labirint synon të stimulojë në mënyrë të barabartë shqisat tona mendore dhe vizuale. Mënyra se si ruan dhe organizon thika është frymëzuar në mënyrë unike nga loja e fëmijërisë me të cilën të gjithë jemi njohur. Duke bashkuar estetikën dhe funksionalitetin së bashku, në mënyrë të përsosur, a-labirint i shërben qëllimit të saj dhe më e rëndësishmja ndërton një lidhje me ne që ngjall emocione kurioziteti dhe argëtimi. Pastër në formën e saj a-labirint na lejon të shijojmë në thjeshtësinë e saj që bën shumë më tepër me më pak. Shtë për shkak të kësaj që a-labirint bën një risi autentike të produktit me një përvojë të paharrueshme të përdoruesit dhe një vështrim për t'u përputhur.

Emri i Projektit : a-maze, Emri i stilistëve : Prompong Hakk, Emri i klientit : SNF a brand by WIKO Cutlery.

a-maze Blloku I Thikës

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.