Revista Design
Revista Design
Blloku I Thikës

a-maze

Blloku I Thikës Dizajni i bllokut të thikës a-labirint synon të stimulojë në mënyrë të barabartë shqisat tona mendore dhe vizuale. Mënyra se si ruan dhe organizon thika është frymëzuar në mënyrë unike nga loja e fëmijërisë me të cilën të gjithë jemi njohur. Duke bashkuar estetikën dhe funksionalitetin së bashku, në mënyrë të përsosur, a-labirint i shërben qëllimit të saj dhe më e rëndësishmja ndërton një lidhje me ne që ngjall emocione kurioziteti dhe argëtimi. Pastër në formën e saj a-labirint na lejon të shijojmë në thjeshtësinë e saj që bën shumë më tepër me më pak. Shtë për shkak të kësaj që a-labirint bën një risi autentike të produktit me një përvojë të paharrueshme të përdoruesit dhe një vështrim për t'u përputhur.

Emri i Projektit : a-maze, Emri i stilistëve : Prompong Hakk, Emri i klientit : SNF a brand by WIKO Cutlery.

a-maze Blloku I Thikës

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Ekipi i dizajnit i ditës

Ekipet më të mëdha të projektimit në botë.

Ndonjëherë keni nevojë për një ekip shumë të madh të stilistëve të talentuar për të dalë me dizajne vërtet të shkëlqyera. Do ditë, ne kemi një ekip të dallueshëm të çmimeve të reja dhe krijues të projektimit. Eksploroni dhe zbuloni arkitekturën origjinale dhe krijuese, dizajnin e mirë, modën, hartimin e grafikës dhe projektet e strategjisë së dizajnit nga ekipet e projektimit në të gjithë botën. Frymëzohuni nga punimet origjinale nga dizenjuesit e masterave të mëdhenj.