Revista Design
Revista Design
Tabela E Shiritave

Par 789232

Tabela E Shiritave Tabela Bar 787832 u frymëzua nga parimet e natyrës organike dhe natyra, dizajni i tabelës së shiritave u krijua nga një algoritëm parametrik duke përdorur numrin 789232 si farë për të krijuar formën, prandaj dizajni quhet Par 789232. Në përgjithësi, është një dizajn modern me një formë dhe formë unike, të përshtatshme për përdorim komercial si dhe shtëpiak.

Emri i Projektit : Par 789232, Emri i stilistëve : Ivan Mickewicz, Emri i klientit : Ivan Mickewicz.

Par 789232 Tabela E Shiritave

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.