Revista Design
Revista Design
Tabela Anësore

Arca

Tabela Anësore Arca është një monolit i bllokuar në rrjetë, një gjoks që noton adrift së bashku me përmbajtjen e tij. Enë e leshuar me mdf, e mbyllur në një rrjetë ideale të bërë prej lisi të ngurtë, është e pajisur me tre sirtarë të përgjithshëm të nxjerrjes që mund të organizohen sipas nevojave të ndryshme. Rrjeti i ngurtë i lisit të ngurtë është modeluar për të akomoduar pllakat e qelqit të termoformuar, për të marrë një formë organike që simulon një pasqyrë të ujit. I gjithë dollapi mbështetet në një mbështetje transparente të metakrilatit për të theksuar lundruesin ideal.

Emri i Projektit : Arca, Emri i stilistëve : Giuliano Ricciardi, Emri i klientit : d-Lab studio di Giuliano Ricciardi.

Arca Tabela Anësore

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.