Revista Design
Revista Design
Tabela Anësore

Arca

Tabela Anësore Arca është një monolit i bllokuar në rrjetë, një gjoks që noton adrift së bashku me përmbajtjen e tij. Enë e leshuar me mdf, e mbyllur në një rrjetë ideale të bërë prej lisi të ngurtë, është e pajisur me tre sirtarë të përgjithshëm të nxjerrjes që mund të organizohen sipas nevojave të ndryshme. Rrjeti i ngurtë i lisit të ngurtë është modeluar për të akomoduar pllakat e qelqit të termoformuar, për të marrë një formë organike që simulon një pasqyrë të ujit. I gjithë dollapi mbështetet në një mbështetje transparente të metakrilatit për të theksuar lundruesin ideal.

Emri i Projektit : Arca, Emri i stilistëve : Giuliano Ricciardi, Emri i klientit : d-Lab studio di Giuliano Ricciardi.

Arca Tabela Anësore

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.