Revista Design
Revista Design
Cadra E Udhëhequr Dhe Pishtari I Madh I Kopshtit

NI

Cadra E Udhëhequr Dhe Pishtari I Madh I Kopshtit Marka e re NI Parasol ripërcakton ndriçimin në atë mënyrë që të mund të jetë më shumë se një objekt ndriçues. Kombinuar në mënyrë inovative një cadra dhe pishtari i kopshtit, NI duket në këmbë të zgjuar përkrah banjove të diellit në pishina ose zona të tjera në natyrë, nga mëngjesi në mbrëmje. OTC-e e ndjeshme e gishtërinjve (zbehësi me një prekje) lejon përdoruesit të përshtaten me lehtësi nivelet e dëshiruara të ndriçimit të sistemit të ndriçimit 3-kanalësh. NI gjithashtu miraton një drejtues LED të tensionit të ulët 12V që gjeneron shumë pak nxehtësi, duke siguruar një furnizim me energji të efektshme për sistemin me mbi 2000 copë LED 0.1W.

Ndriçimi

Yazz

Ndriçimi Yazz është një pajisje ndriçimi argëtuese e bërë nga tela gjysëm të ngurtë të lakueshëm që lejojnë përdoruesin të përkulet në çdo formë ose formë që i përshtatet gjendjes shpirtërore të tyre. Ajo gjithashtu vjen me një prizë bashkangjitur duke e bërë të lehtë për të kombinuar më shumë se një njësi së bashku. Yazz është gjithashtu tërheqës estetik, miqësor dhe ekonomik. Koncepti erdhi nga ideja për të minimizuar ndriçimin në thelbësoret e tij më themelore si shprehja përfundimtare e bukurisë pa humbur ndriçimin e tij të ndikimit estetik pasi që minimalizmi industrial është arti në vetvete.

Stool

Kagome

Stool Projektuar nga Shinn Asano me sfond në dizajnin grafik, Sen është një koleksion prej 6 copë mobiljesh prej çeliku që shndërron linjat 2D në forma 3D. Do copë duke përfshirë "stagun kagome" është krijuar me linja që minimizojnë tepricën për të shprehur formën dhe funksionalitetin në një varg aplikimesh, të frymëzuara nga burime unike siç janë zanat dhe modelet tradicionale japoneze. Stooli Kagome është bërë nga 18 trekëndësha me kënd të drejtë që mbështesin njëri-tjetrin dhe kur shikohen nga lart formon modelin tradicional të artizanatit japonez kagome moyou.

Pc-Të E Personalizueshme, Të Personalizueshme,

BENT

Pc-Të E Personalizueshme, Të Personalizueshme, Projektuar me parimin e personalizimit në masë, plotësimi i nevojave të përdoruesve në një mënyrë më të mirë brenda kufizimeve të prodhimit në masë. Sfida kryesore në këtë projekt ishte të nxirrte një model i cili do të plotësonte nevoja të ndryshme të katër grupeve të përdoruesve brenda kufizimeve të prodhimit në masë. Tri sendet kryesore të personalizimit përcaktohen dhe përdoren për diferencimin e produktit për këto grupe të përdoruesve: 1.screen sharing2 Rregullimi i ekranit të lartësisë 3

Llambë

Hitotaba

Llambë Projektuar nga Shinn Asano me sfond në dizajnin grafik, Sen është një koleksion prej 6 copë mobiljesh prej çeliku që shndërron linjat 2D në forma 3D. Piecedo pjesë duke përfshirë "llambën hitotaba" është krijuar me linja që minimizojnë tepricën për të shprehur formën dhe funksionalitetin në një gamë të aplikacioneve, të frymëzuara nga burime unike si zanat dhe modelet tradicionale japoneze. Llamba Hitotaba është frymëzuar nga pamja skenike e fshatit japonez, ku tufa me kashtë orizi varen poshtë për tu tharë pas korrjes.

Karrige Teatri

Thea

Karrige Teatri MENUT është një studio projektimi e përqendruar në hartimin e fëmijëve, me objektivin e qartë të hedhjes së urës me atë për të rriturit. Filozofia jonë është të ofrojmë një vizion novator për mënyrën e jetës së një familje bashkëkohore. Ne prezantojmë THEA, një karrige teatri. Uluni dhe lyeni; krijoni historinë tuaj; dhe telefononi miqtë tuaj! Pika qendrore e THEA-s është mbrapa, e cila mund të përdoret si fazë. Ekziston një sirtar në pjesën e poshtme, e cila dikur hapet fsheh pjesën e pasme të karriges dhe lejon njëfarë privatesie për 'kukullën'. Fëmijët do të gjejnë kukullat e gishtërinjve në sirtarin e shfaqjeve me miqtë e tyre.