Revista Design
Revista Design
Tv I Udhëhequr

XX250

Tv I Udhëhequr Seria TV pa kufij e Vestel e cila pozicionohet në segmentin shumë të lartë të elektronikës të konsumit. Bezeli i aluminit mban ekranin si një kornizë pothuajse e padukshme e hollë. Kornizë e hollë me shkëlqim i jep produktit imazhin e saj ekskluziv në tregun e tepërt. Ekrani dallon në mënyrë drastike nga TV normalë LED me sipërfaqen e tij të plotë me shkëlqim të ekranit të inlasizuar në kornizën e hollë metalike. Pjesa me shkëlqim prej alumini poshtë ekranit krijon një pikë tërheqjeje ndërsa ndan TV nga qëndrimi i lartë i tryezës.

Televizioni I Udhëhequr

XX265

Televizioni I Udhëhequr Dizajni plastik i kabineteve është i diferencuar nga modelet konvencionale me strukturë të përgjithshme dhe sipërfaqe me shkëlqim të lënë poshtë ekranit për logon dhe iluzionin vizual. Në varësi të metodës së saj BMS të prodhimit, modeli është shumë me kosto efektive ndërsa ka akoma ndjesinë e prekjes së dizajnit. Dizajni i tryezës së tryezës ka një formë të vazhdueshme që rrjedh nga prapa për audiencën përmes shiritit të tij të efektit krom. Pra, si modeli i kabinetit ashtu edhe ai i stendave plotësojnë njëri-tjetrin.

Mobiljet Publike Të Artit Urban

Eye of Ra'

Mobiljet Publike Të Artit Urban Ambicia e këtij dizajni është që të bashkojë historinë e lashtë egjiptiane me metodologjinë futuriste të lëngut të projektimit. Shtë një përkthim i mirëfilltë i mjetit fetar më ikonik egjiptian në një formë të lëngshme të mobiljeve në rrugë që merr hua karakteristikat e stilit të rrjedhës, ku nuk mbrohen forma ose dizajn specifik. Syri përfaqëson si homologët meshkuj ashtu edhe femrat në reklamimin e Zotit Ra. Mobiljet e rrugës prandaj paraqiten në një dizajn të guximshëm që simbolizon mashkullësinë dhe forcën ndërsa pamja e tij kaçurrela portretizon feminitetin dhe këndshëm.

Pajisja Digjitale E Transmetimit Të Videove

Avoi Set Top Box

Pajisja Digjitale E Transmetimit Të Videove Avoi është një nga kutitë më të reja të Smart Set Top të Vestel që ofron teknologji kryesisht të transmetimit dixhital për përdoruesit e TV. Personazhi më i rëndësishëm i Avoi është "ventilimi i fshehur". Ventilimi i fshehur bën të mundur krijimin e modeleve unike dhe të thjeshtë. Me Avoi, përveç shikimit të kanaleve dixhitale në cilësi HD, mund të dëgjoni muzikë, të shikoni filma dhe të shikoni fotografi dhe imazhe në ekranin e TV, ndërsa kontrolloni këto skedarë përmes menusë UI. Sistemi operativ i Avoi është Android V4.2 Jel

46 "tv I Udhëhequr Që Mbështet Transmetimin Hd

V TV - 46120

46 "tv I Udhëhequr Që Mbështet Transmetimin Hd Frymëzuar nga sipërfaqet reflektuese me shkëlqim të lartë dhe efektet e pasqyrës. Para një mbulesë e pasme e pasme është bërë nga teknologjia plastike e injeksionit plastik. Pjesa e mesme prodhohet me kallëp fletë metalike. Stenda mbështetëse është dizajnuar posaçërisht me xham të pikturuar nga pjesa e pasme dhe qafa trasnparente me detaje unazë të veshura me krom. Niveli i shkëlqimit i përdorur në sipërfaqe është arritur përmes proceseve speciale të bojës.

Cadra E Udhëhequr Dhe Pishtari I Madh I Kopshtit

NI

Cadra E Udhëhequr Dhe Pishtari I Madh I Kopshtit Marka e re NI Parasol ripërcakton ndriçimin në atë mënyrë që të mund të jetë më shumë se një objekt ndriçues. Kombinuar në mënyrë inovative një cadra dhe pishtari i kopshtit, NI duket në këmbë të zgjuar përkrah banjove të diellit në pishina ose zona të tjera në natyrë, nga mëngjesi në mbrëmje. OTC-e e ndjeshme e gishtërinjve (zbehësi me një prekje) lejon përdoruesit të përshtaten me lehtësi nivelet e dëshiruara të ndriçimit të sistemit të ndriçimit 3-kanalësh. NI gjithashtu miraton një drejtues LED të tensionit të ulët 12V që gjeneron shumë pak nxehtësi, duke siguruar një furnizim me energji të efektshme për sistemin me mbi 2000 copë LED 0.1W.