Revista Design
Revista Design
Lodra

Werkelkueche

Lodra Werkelkueche është një stacion pune i hapur për gjininë që u mundëson fëmijëve të zhyten në botën e lirë të lojës. Ai kombinon tiparet formale dhe estetike të kuzhinave dhe tavolinave të punës për fëmijë. Prandaj Werkelkueche ofrojnë mundësi të ndryshme për të luajtur. Pllaka e lakuar e kompensatës mund të përdoret si lavaman, punishte ose pistë skish. Ndarjet anësore mund të ofrojnë hapësirë ruajtëse dhe fshehjeje ose të pjekin role krokante. Me ndihmën e mjeteve shumëngjyrëshe dhe të këmbyeshme, fëmijët mund të realizojnë idetë e tyre dhe të imitojnë botën e të rriturve në mënyrë lozonjare.

Sendet E Ndriçimit

Collection Crypto

Sendet E Ndriçimit Crypto është një koleksion ndriçimi modular pasi mund të zgjerohet vertikalisht dhe horizontalisht, në varësi të mënyrës se si shpërndahen elementët e vetëm të xhamit që përbëjnë secilën strukturë. Ideja që frymëzoi dizajnin e ka origjinën nga natyra, duke kujtuar në veçanti stalaktitet e akullit. E veçanta e artikujve Crypto qëndron në xhamin e tyre të gjallë të fryrë që mundëson që drita të përhapet në shumë drejtime në një mënyrë shumë të butë. Prodhimi ndodh me anë të një procesi tërësisht të punuar me dorë dhe është përdoruesi përfundimtar ai që vendos se si do të bëhet instalimi përfundimtar, çdo herë në një mënyrë të ndryshme.

Aksesorët E Kuzhinës

KITCHEN TRAIN

Aksesorët E Kuzhinës Përdorimi i stileve të ndryshme të instrumenteve të kuzhinës krijon një mjedis gatimi të pastër, përveç bezdisjes vizuale. Duke e vënë atë me pak fjalë, unë u përpoqa të bëja një grup të unifikuar të këtyre aksesorëve të kuzhinës popullore që përdoren zakonisht në të gjitha shtëpitë. Ky dizajn ishte frymëzuar thjesht nga krijimtaria. "Forma e bashkuar" dhe një pamje "e këndshme" janë dy nga karakteristikat e saj. Për më tepër, ajo do të mirëpritet nga tregu për shkak të pamjes së saj inovative. Kjo do të jetë një mundësi për prodhuesin dhe klientin që 6 vegla të blihen në një paketë.

Terminal I Automatizuar I Imigracionit

CVision MBAS 2

Terminal I Automatizuar I Imigracionit MBAS 2 ishte krijuar për të kundërshtuar natyrën e produkteve të sigurisë dhe minimizuar frikësimin dhe frikën nga aspektet teknologjike dhe psikologjike. Dizajni i saj riinterpreton elementët e njohur të kompjuterit në shtëpi për të siguruar një pamje miqësore për qytetarët rurale përreth kufirit të Tajlandës. Zëri dhe pamjet vizuale në përdoruesin e përdoruesit për herë të parë hap pas hapi përmes procesit. Toni i dyfishtë i ngjyrave në jastëkun e shtypjes së gishtit tregon qartë zonat e skanimit. MBAS 2 është një produkt unik që synon të ndryshojë mënyrën se si ne kalojmë kufijtë, duke lejuar gjuhë të shumëfishta dhe një përvojë miqësore miqësore jo-diskriminuese të përdoruesit.

Karrige

SERENAD

Karrige Unë respektoj për të gjitha llojet e karrigeve. Sipas mendimit tim, një nga gjërat më të rëndësishme dhe klasike dhe të veçanta në hartimin e brendshme është karrige. Ideja e karriges Serenad vjen nga një mjellmë mbi ujë e cila u kthye dhe e vendos fytyrën mes krahëve. Ndoshta sipërfaqja e ndritshme dhe e shkëlqyeshme në karrigen Serenad me dizajn të ndryshëm dhe të veçantë është bërë vetëm për vende shumë të veçanta dhe unike.

Kolltuk

The Monroe Chair

Kolltuk Elegantitet goditës, thjeshtësi në ide, komode, e dizajnuar me qëndrueshmëri në mendje. Monroe Kryetari është një përpjekje për të thjeshtuar në mënyrë drastike procesin e prodhimit të përfshirë në bërjen e një kolltuk. Ai shfrytëzon potencialin e teknologjive CNC për të prerë në mënyrë të përsëritur një element të sheshtë nga MDF, këta elementë më pas spërkohen rreth një aksi qendror për të formuar një kolltuk komplekse të lakuar. Këmba e pasme gradualisht morfon në mbështetësen e këmbës dhe krahun në këmbën e përparme, duke krijuar një estetikë të veçantë të përcaktuar plotësisht nga thjeshtësia e procesit të prodhimit.