Revista Design
Revista Design
Ngarkuesi I Rrotave

Arm Loader

Ngarkuesi I Rrotave Një hamall i cili kryesisht funksionon mbi baza të pabarabarta mund të shkaktojë që shoferi të përjetojë sëmundje të rëndë në lëvizje dhe gjithashtu të bëjë që ata të ndjejnë lodhje të shpejtë. Sidoqoftë, 'ARM LOADER' lejon njohjen e pikave të koordinatave në tokë dhe ndihmon ulësen e shoferit të jetë e qëndrueshme dhe jo e zhveshur. Prandaj, ndihmon shoferin të mos ndjehet i lodhur dhe i lejon ata të kryejnë punën e tyre të sigurt.

Usb Flash Drive

Frohne eClip

Usb Flash Drive eClip është USB flash clip me letër të parë në botë me një sundimtar metrik. eClip u nderua me çmimin Design iDA dhe Golden A 'Design Silver. eClip është i lehtë, përshtatet në tastierën tuaj dhe funksionon si një kapëse letre për të organizuar letrat, faturat dhe paratë tuaja. eClip mbron të dhënat personale, pronësinë intelektuale, të dhënat e punëdhënësit, të dhënat mjekësore dhe sekretet tregtare me softuer të sigurisë. eClip u krijua nga Frohne në Florida. Lidhësi i kujtesës së arit është rezistent ndaj goditjes, rezistent ndaj gërvishtjeve, rezistent ndaj ujit, rezistent ndaj alkoolit, rezistent ndaj pluhurit, rezistent ndaj ndryshkut dhe elektromagnetik.

Sharra E Energjisë

Rotation Saw

Sharra E Energjisë Një sharrë elektrike e zinxhirit me një dorezë rrotulluese. Ky zinxhir ka një dorezë që rrotullohet 360 ° dhe ndalet në kënde të paracaktuara. Në përgjithësi, njerëzit prenë pemë në mënyrë horizontale ose vertikale duke i kthyer sharrat e tyre në kënde të caktuara ose duke u mbështetur ose përkulur pjesët e trupit të tyre. Fatkeqësisht, sharra shpesh rrëshqet nga kapja e përdoruesit ose përdoruesi duhet të punojë në një pozicion të vështirë, gjë që mund të shkaktojë lëndime. Për të bërë të meta të tilla, sharra e propozuar është e pajisur me një dorezë rrotulluese në mënyrë që përdoruesi të mund të rregullojë këndet e prerjes.

Grupi I Çajit

Wavy

Grupi I Çajit Frymëzuar nga tarracë Travertine në natyrë, Wavy është një grup çaji që do t'ju sjellë një përvojë unike të çajit. Dorezat novatore janë zhvilluar për tu përshtatur në mënyrë të qetë në duart tuaja. Duke fërkuar kupën me pëllëmbët, do të zbuloni se shpaloset si një zambak uji dhe do t'ju çojë në një moment qetësie.

Kolltuk

Baralho

Kolltuk Kolltuku Baralho ka një dizajn të mrekullueshëm bashkëkohor të përbërë me forma të pastra dhe linja të drejta. E bërë nga palosjet dhe bashkimet në pllakën e aluminit të krehur, kjo kolltuk qëndron për përshtatjen e saj të guximshme që sfidon forcën e materialit. Isshtë në gjendje të sjellë së bashku, në një element, bukurinë, butësinë dhe saktësinë e linjave dhe këndeve.

Sistemi I Hapur I Takave

Osoro

Sistemi I Hapur I Takave Karakteri novator i OSORO është që të ndërthurë cilësinë e porcelanit të graduar të lartë dhe lëkurën e tij tipike me shkëlqim fildishi me funksionin e përshtatshëm për ruajtjen e ushqimit në frigorifer ose frigorifer dhe për gatimin me furrë me avull ose mikrovalë. Forma e thjeshtë, modulare me elementët e saj të ndryshëm mund të grumbullohet për të kursyer hapësirë, të kombinuar në mënyrë fleksibile dhe të mbyllur me një silikoni O-Sealer ose O-Connector me shumë ngjyra, në mënyrë që ushqimi të mbetet i mbyllur mirë në të. OSORO mund të përdoret në mënyrë universale duke eleminuar nevojën për jetën tonë të përditshme.