Revista Design
Revista Design
Ekspozita

LuYu

Ekspozita Arti ndikon në jetën dhe jeta sjell pasqyrim të thellë dhe interpretim të artit. Distanca midis artit dhe jetës mund të jetë në udhëtimin e përditshëm. Nëse hani çdo vakt me kujdes, mund ta ktheni jetën tuaj në art. Krijimi i stilistit është gjithashtu arti, i cili prodhohet me mendimet e tij. Teknikat janë mjete, dhe shprehjet janë rezultate. Vetëm me mendime do të ketë vepra vërtet të mira.

Lobi I Ndërtesave Të Banimit Dhe Sallë Pritjeje

Light Music

Lobi I Ndërtesave Të Banimit Dhe Sallë Pritjeje Për Light Music, një lobi banimi dhe dizajni i sallë pritjeje, Armand Graham dhe Aaron Yassin nga New York City me bazë në A + A Studio donin të lidhnin hapësirën me lagjen dinamike të Adams Morgan në Washington DC, ku jeta e natës dhe skena muzikore, nga xhaz to Go-go në punk rock dhe elektronike kanë qenë gjithmonë thelbësore. Ky është frymëzimi i tyre krijues; rezultati është një hapësirë unike që kombinon metodat e fabrikimit dixhital të avantazheve me teknikat tradicionale artizanale për të krijuar një botë gjithëpërfshirëse me pulsin dhe ritmin e vet që i fal homazhe muzikës origjinale të gjallë të DC.

Brendësia Tregtare

Nest

Brendësia Tregtare Kati ndahet nga dy profesionistë unikë - avokatë dhe arkitektë që bëjnë thirrje për urdhëra të larmishëm hierarkik. Zgjedhja dhe detajimi i elementeve ishte një përpjekje për të mbajtur pamjen e përgjithshme të bazuar, tokësore dhe për të ringjallur artin vendas dhe materialet e ndërtimit. Përzierja dhe aplikimi i materialeve eko-miqësore, madhësia e hapjeve, të gjitha janë nxitur duke kujtuar klimën lokale për të bërë një mjedis të pranueshëm që të rigjallërojë praktikat e humbura së bashku duke strukturuar praktikën e qëndrueshme.

Hotel

LiHao

Hotel Kthimi në natyrë, stacioni kulturor i qytetit. Krijoni një mënyrë jetese të rafinuar. Ekskluzivisht shijoni një qetësi dhe qetësi. Hoteli është i vendosur në zonën e mrekullueshme të Zona e zhvillimit të teknologjisë së lartë Baoding. Dizajneri ripërcakton hotelin turistik të qytetit duke menduar holistik përmes ri-krehjes së ambientit përreth, arkitekturës, peizazhit dhe brendësisë për të krijuar një hapësirë hoteli të sofistikuar, natyrore dhe të rehatshme. Lërini udhëtarët e biznesit të ndjehen të prosperuar në qetësi, duke vjedhur një kohë të lirë gjysmë-ditore.

Zyrat E Shitjeve

Suzhou·Merchants Great Lakes Century

Zyrat E Shitjeve Me sipërfaqen e ujit si pasqyrë, vendoset imazhi i lartësisë së ndërtesës; me skulpturë dhe mbjellje si elemente, interesi i ujit formohet përmes dekorimit; me mbjelljen lundruese dhe ndryshimin e burimeve dhe dritave artistike, interesi formohet ; Me ujë si shpirt, ndërthurja e artit dhe funksionit nxirret përmes pikës së kthesës së hapësirës; pishina e gjërë, në dritën e diellit, uji i rrjedhshëm, i qartë dhe transparent, i ndritshëm, përmes ujit të ndritshëm, mund të shohë qartë qëndrimin e secilës pllakë, duket se pastron edhe mendjen e njeriut në përgjithësi.

Strehimi Me Shumë Njësi

Best in Black

Strehimi Me Shumë Njësi Best in Black është një projekt që synon të krijojë një lloj të ri ndërtese banimi. Dizajni i brendshëm i apartamenteve përfaqëson takimin e dizajnit industrial arkitekturën Meksikane, materialet e zgjedhura synojnë të projektojnë një ndjenjë çudi në hapësirat publike dhe një pamje të ngrohtë për apartamente, kjo në kontrast me një fasadë të pastër dhe të kthjelltë. Të katër fasadat frymëzohen qartë në një vendosje të rastësishme të formave të lojës Tetris që formojnë muret dhe dritaret e ndërtesës, duke krijuar atmosfera të ndezura që krijojnë rehati për përdoruesit.