Revista Design
Revista Design
Zyra

Ice Cave

Zyra Ice Cave është një showroom për një klient që kishte nevojë për një hapësirë me cilësi unike. Ndërkohë, i aftë për të shfaqur veti të ndryshme të Projektit të Syrit të Teheranit. Sipas funksionit të projektit, një atmosferë tërheqëse por neutrale për të treguar objektet dhe ngjarjet sipas nevojës. Përdorimi i logjikës minimale të sipërfaqes ishte ideja e projektimit. Një sipërfaqe rrjetë e integruar shtrihet në të gjithë hapësirën. Hapësira e nevojshme për përdorime të ndryshme formohet në bazë të forcave të huaja në drejtimin lart e poshtë të ushtruara në sipërfaqe. Për fabrikim, kjo sipërfaqe është ndarë në 329 panele.

Dyqani Me Pakicë

Atelier Intimo Flagship

Dyqani Me Pakicë Bota jonë është goditur nga një virus i paprecedentë në vitin 2020. Flamurtari i parë i Atelier Intimo i projektuar nga O dhe O Studio është frymëzuar nga koncepti i Rilindjes së Tokës së Djegur, duke nënkuptuar integrimin e fuqisë shëruese të natyrës që i jep njerëzimit shpresë të re. Ndërkohë që është krijuar një hapësirë dramatike që lejon vizitorët të kalojnë momente duke imagjinuar dhe fantazuar në një kohë dhe hapësirë të tillë, një seri instalimesh arti krijohen gjithashtu për të demonstruar plotësisht karakteristikat e vërteta të markës. Flagship nuk është një hapësirë e zakonshme e shitjes me pakicë, është skena performuese e Atelier Intimo.

Dyqani Kryesor I Çajit

Toronto

Dyqani Kryesor I Çajit Qendra tregtare më e ngarkuar e Kanadasë sjell një dizajn të ri të dyqanit të çajit me fruta nga Studio Yimu. Projekti kryesor i dyqaneve ishte në mënyrë ideale për qëllime të markës për t'u bërë pika e re e nxehtë në qendrën tregtare. Frymëzuar nga peizazhi kanadez, silueta e bukur e Malit Blu të Kanadasë është ngulitur në sfondin e murit në të gjithë dyqanin. Për ta sjellë konceptin në realitet, Studio Yimu punoi me dorë një skulpturë 275cm x 180cm x 150cm që lejon ndërveprim të plotë me çdo klient.

Pavioni

Big Aplysia

Pavioni Në procesin e zhvillimit urban është e pashmangshme që të shfaqet i njëjti mjedis i ndërtuar. Ndërtesat tradicionale gjithashtu mund të duken të zbehta dhe të largëta. Shfaqja e arkitekturës së peizazhit në formë të veçantë zbut marrëdhëniet midis njerëzve në hapësirën arkitekturore, bëhet një vend për vizitë dhe aktivizon vitalitetin.

Sallë Ekspozite

From The Future

Sallë Ekspozite Salla e ekspozitës: Në sallë ekspozite, këpucët stërvitore dhe pajisjet sportive, të cilat janë prodhuar me teknologji injeksioni, janë në shfaqje. Vendi, duket si i prodhuar me presion të mykut injeksion. Në metodën e prodhimit të vendit, pjesë të mobiljeve sikur të ishin bashkuar me të prodhuara në myk injeksioni në mënyrë që të gjeneronin të gjithë. Shtigje të trashë qepëse që janë në tavan, zbutin gjithë vizualitetin teknologjik.

Butiku Dhe Salla E Ekspozitës

Risky Shop

Butiku Dhe Salla E Ekspozitës Dyqani i rrezikshëm u krijua dhe u krijua nga smallna, një studio projektimi dhe galeri e vjela e themeluar nga Piotr Płoski. Detyra shtronte shumë sfida, pasi butiku ndodhet në katin e dytë të një shtëpie banimi, i mungon një dritare dyqanesh dhe ka një sipërfaqe prej vetëm 80 sqm. Këtu lindi idea për të dyfishuar zonën, duke shfrytëzuar si hapësirën në tavan ashtu edhe hapësirën e dyshemesë. Atmosphereshtë arritur një atmosferë mikpritëse, shtëpiake, edhe pse mobiljet në të vërtetë janë varur kokëposhtë në tavan. Dyqani i rrezikshëm është dizajnuar kundër të gjitha rregullave (madje i kundërshton gravitetit). Pasqyron plotësisht frymën e markës.