Revista Design
Revista Design
Klinika Dentare

Clinique ii

Klinika Dentare Clinique ii është një klinikë private ortodontike për një udhëheqës të mendimit dhe lumarin, i cili po aplikon dhe hulumton teknikat dhe materialet më të përparuara në disiplinën e tij. Arkitektët parashikuan një koncept implantesh të bazuar në përdorimin tipik ortodontik të pajisjeve mjekësore me precizion të lartë si parim dizajni në të gjithë hapësirën. Sipërfaqet e brendshme të murit dhe mobiljet bashkohen pa probleme në një guaskë të bardhë me një spërkatje të korianës së verdhë, ku implantohet teknologjia mjekësore e sipër.

Qendra Kulturore E Rimendimit Mesjetar

Medieval Rethink

Qendra Kulturore E Rimendimit Mesjetar Mesjeta Rethink ishte një përgjigje ndaj një komisioni privat për të ndërtuar një Qendër Kulturore për një fshat të vogël të pazbuluar në Provincën Guangdong, i cili daton 900 vjet në Dinastinë e Këngës. Një zhvillim me katër kate, 7000 mm është përqendruar rreth një formacioni antik shkëmb të njohur si Guri Ding Qi, një simbol i origjinës së fshatit. Koncepti i projektit i projektit bazohet në shfaqjen e historisë dhe kulturës së fshatit antik, ndërsa lidh të vjetrën dhe të ri. Qendra Kulturore qëndron si një interpretim i një fshati antik dhe një shndërrim në arkitekturë bashkëkohore.

Qendra E Shitjeve

Feiliyundi

Qendra E Shitjeve Një punë e mirë në dizajn do të ngjall emocionin e njerëzve. Projektuesi hidhet nga memorja e stilit tradicional dhe vendos një përvojë të re në strukturën madhështore dhe futuriste të hapësirës. Një sallë eksperience e përvojës së ambientalizmit është ndërtuar përmes vendosjes së kujdesshme të instalimeve artistike, lëvizjes së qartë të hapësirës dhe sipërfaqes dekorative të shtruar nga materiale dhe ngjyra. Të qenit në të nuk është vetëm kthim në natyrë, por edhe një udhëtim i dobishëm.

Qendra E Shitjeve

HuiSheng Lanhai

Qendra E Shitjeve Me temën oqeanike të skenarit të skenës, duroni shpirtin e hapësirës, me sheshin piksel si element vizual të komunikimit, lërini fëmijët në lojë të eksplorojnë zbulimin e mësimit dhe rritjes të bëhen thelbi i çështjes, pozicionimi i hapësirës së lirë paraqet efekt fantazi i edukimit në argëtim. Nga forma, shkalla, objekti i ngjyrave, struktura deri tek përvoja psikologjike shqisore, koncepti i hapësirës vazhdon dhe pasurohet kur të gjithë elementët janë integruar dhe përplasen.

Qendra E Shitjeve

Ad Jinli

Qendra E Shitjeve Ky projekt ka rinovuar ndërtesat e vjetra në komplotin urban dhe i jep misionit të ri funksional ndërtesat për të përmbushur kërkesat e reja funksionale. Designers përpiqen të udhëheqin njerëzit të pranojnë stilin modern në qytetin me katër nivele nga ndërtimi i fasadës në modelin e dekorimit të brendshëm për të siguruar integritetin e zbatimit të projektit.

Zyra

Phuket VIP Mercury

Zyra Bazuar në temën e hapjes dhe eksplorimit të thelluar të markës, hulumtoi hartimin dhe krijoi një integrim vizual të zgjatjes vizuale dhe historisë së markës me planetin, si elementi kryesor krijues. Plani zgjidhte tre problemet e mëposhtme me mendime të reja vizuale: Bilanci i hapjes dhe funksioneve të hapësirës; Ndarja dhe kombinimi i zonave funksionale të hapësirës; Rregullsia dhe ndryshimi i stilit themelor hapësinor.